Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα για Δήμαρχος: “Δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα” – Δείτε ποιος το είπε

Βάνα Μπάρμπα για Δήμαρχος: “Δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα” – Δείτε ποιος το είπε
Βάνα Μπάρμπα για Δήμαρχος: Με το που πληροφορήθηκε την υποψηφιότητα της ηθοποιού, η γνωστή παρουσιάστρια κρατήθηκε να μην γελάσει.

Βάνα Μπάρμπα για Δήμαρχος: Γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο πλατό της “Φωλιάς των ΚουΚου”.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της τέθηκαν από τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου, μία αφορούσε το ενδεχόμενο για την υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα.

Η αντίδρασή της ήταν μη αναμενόμενη. Η ίδια, με το που άκουσε την ερώτηση από την Κατερίνα Καραβάτου, είπε λόγια που δύσκολα μένουν ασχολίαστα.

Ο λόγος για τη Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να κατέβει η Βάνα Μπάρμπα στις επόμενες εκλογές υποψήφια δήμαρχος στη Γλυφάδα, είπε τα εξής:

“Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;”, ρώτησε η δημοσιογράφος.

“Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα. Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά… εντάξει, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα! Πρωί πρωί…

Θα τρελαθούμε! Sorry κιόλας δηλαδή… Κάτι άκουσα αλλά τι να σχολιάσω;”, είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

πηγή βίντεο: zappit.gr

Πάντως η δημοφιλής ηθοποιός, σε δηλώσεις που είχε κάνει στον Νίκο Μουτσινά, είχε αναφερθεί ως εξής, όσον αφορά την πολιτική και τις αξίες που τη διέπουν. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό της, η πολιτική δεν συνδέεται ακριβώς με τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει τα εξής:

“Έχουμε μια εντύπωση ότι για αυτό που λέγεται πολιτική ότι είναι όπως είναι στη Βουλή. Η πολιτική δεν είναι έτσι. Πολιτική σημαίνει ότι ο πολίτης πρέπει να είναι μπροστά. Και επειδή πιστεύω ότι περνάμε δύσκολες εποχές η πολιτική μπορεί να προσφέρει”.

Ποια είναι η Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα (Ιωάννινα 13 Μαρτίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο.

Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984.

Με την παρουσία της στο ιταλικό κινηματογραφικό έργο Mediterraneo, το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την δωδέκατη θέση. Έχει μία κόρη, την Φαίδρα-Θεοδώρα, με τον συγγραφέα και επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών Αναστάση Μαρασλή.

*Εξωτερική φωτογραφία: Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments