Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση στη Μαίρη Μηλιαρέση

Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση στη Μαίρη Μηλιαρέση
Βάνα Μπάρμπα: Η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε στα λεγόμενα της Μαίρης Μηλιαρέση και ιδίως στην αντίδρασή της στο άκουσμα των φημών για την υποψηφιότητά της.

Βάνα Μπάρμπα: Την εκκίνηση μιας “κόντρας” επιβεβαίωσε η ηθοποιός, απαντώντας στην πρότερη αντίδραση της Μαίρης Μηλιαρέση.

Η Βάνα Μπάρμπα, τοποθετήθηκε για τα όσα είπε η Μαίρη Μηλιαρέση στη “Φωλιά των ΚουΚου”. Η παρουσιάστρια είχε αντιδράσει… έντονα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην ηθοποιό για απάντηση.

Η Βάνα Μπάρμπα και η απάντησή της στη Μηλιαρέση

“Καμιά φορά δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Άλλωστε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να πει την άποψή του. Απλά δεν μου αρέσει να απαντώ και να ασχολούμαι με πράγματα και με ανθρώπους που ίσως καμιά φορά είναι άνευ ουσίας.

Λίγο στα φλας, λίγο στην πολιτική ξέρετε ο ένας λίγο βλέπει τον άλλον κάπως… Εγώ απαντώ με ένα χαμόγελο και με αγάπη”.

Τι είχε πει η Μηλιαρέση για τη Μπάρμπα

Η Μαίρη Μηλιαρέση, φιλοξενήθηκε στη “Φωλιά των ΚουΚου” και ερωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τη Βάνα Μπάρμπα να βάζει υποψηφιότητα για τη δημαρχία στη Γλυφάδα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, ρώτησε:«Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;».

Η απάντηση που έλαβε από τη Μαίρη Μηλιαρέση και εν τέλει… πυροδότησε την κόντρα με τη Βάνα Μπάρμπα, ήταν η εξής:

«Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα. Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά… εντάξει, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα! Πρωί πρωί… Θα τρελαθούμε! Sorry κιόλας δηλαδή… Κάτι άκουσα αλλά τι να σχολιάσω;», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Βάνα Μπάρμπα είχε κάνει μια έμμεση τοποθέτηση σχετικά με το “πολιτεύεσθαι”.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός, σε δηλώσεις που είχε κάνει στον Νίκο Μουτσινά, είχε αναφερθεί στην πολιτική και τις αξίες που τη διέπουν. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό της, η πολιτική δεν συνδέεται ακριβώς με τη Βουλή.

«Έχουμε μια εντύπωση ότι για αυτό που λέγεται πολιτική ότι είναι όπως είναι στη Βουλή. Η πολιτική δεν είναι έτσι. Πολιτική σημαίνει ότι ο πολίτης πρέπει να είναι μπροστά. Και επειδή πιστεύω ότι περνάμε δύσκολες εποχές η πολιτική μπορεί να προσφέρει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments