Αθλητισμός

Πόρτο: Θέλει Ζαμπά και το συνδέει με Ολιβέιρα

Πόρτο: Θέλει Ζαμπά και το συνδέει με Ολιβέιρα
Το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον παίκτη παραμένει "ζεστό".

Μία νέα παράμετρος που μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στο θέμα της μεταγραφής του Ολιβέιρα, προκύπτει από το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Λέο Ζαμπά που παραμένει “ζεστό”.

Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το γεγονός ότι ένας από τους σκάουτς που βρέθηκαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν απεσταλμένος των “δράκων”, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σχετικά πρόσφατα και ο αρχισκάουτ της Πόρτο είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει αγωνιζόμενο τον Βραζιλιάνο.

Όπως αναφέρει η metrosport, η διοίκηση της Πόρτο σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του Ζαμπά το καλοκαίρι και εμπλέκει στην περίπτωσή του και την πιθανότητα μεταγραφής του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ. Σχετικά μηνύματα φτάνουν και στο περιβάλλον του Βραζιλιάνου και οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα έχει βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον η στάση του ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι υπάρχουν δύο σημαντικές λεπτομέρειες: η ρήτρα του Βραζιλιάνου φτάνει στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ του Πορτογάλου στα 12 εκατομμύρια.

Κατά συνέπεια, εφόσον η Πόρτο καταθέσει πρόταση με αντάλλαγμα και τον Ολιβέιρα, θα πρέπει να προσφέρει και ένα αξιόλογο ποσό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments