Ελλάδα

Bock Beer Restaurant: Η νέα μπυραρία στο Κουκάκι που πρέπει να επισκεφθείτε

Bock Beer Restaurant: Η νέα μπυραρία στο Κουκάκι που πρέπει να επισκεφθείτε
Το Bock Beer Restaurant είναι ότι πιο… φρέσκο στο Κουκάκι.

Το Bock Beer Restaurant αποτελεί καινούργια άφιξη στο Κουκάκι και απευθύνεται στους λάτρεις της μπύρας.

Απευθύνεται όμως και τους λάτρεις των γεύσεων και της καλής μουσικής.

Όλα αυτά σε έναν χώρο προσεγμένο και καλαίσθητο, με «αέρα» ευρωπαϊκό.

Μόλις 5’ από την Ακρόπολη, σε ένα στενάκι κάθετο στη Λεωφόρο Συγγρού, ένα παλιό κτίριο μετατράπηκε για την περίσταση σε ένα ζεστό beer restaurant, με κλασική ξύλινη μπάρα, και πρόσοψη από γυαλί, που παραπέμπει περισσότερο σε pub του UK παρά σε τυπικό ελληνικό εστιατόριο του είδους.

Bock Beer Restaurant: Τα χαρακτηριστικά πιάτα μπυραρίας και Βορειοευρωπαϊκής κουζίνας του Bock συνδυάζονται με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες.

Είτε προτιμάτε μια γερμανική lager, είτε μια τσέχικη pilsner ή μια ελληνική IPA, θα βρείτε αυτό που θέλετε στον ενημερωμένο, μεγάλο κατάλογο, ενώ την κάθε επιλογή συνοδεύουν άριστα πιάτα όπως τα λαχταριστά burgers, τα παραδοσιακά pretzel, οι ποικιλίες με λουκάνικα ή το χειροποίητο ξινολάχανο, ανάμεσα σε άλλα, ενώ για το καλωσόρισμα προσφέρεται σούπα.

Στο ευρύχωρο ισόγειο και το πατάρι του Bock, τα περισσότερα τραπέζια είναι σε στυλ δυτικού diner, ενώ παρά την rock ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο χώρο και τη μουσική, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται.

Ωστόσο, για τους καπνιστές έχει προβλεφθεί μπάρα στον εξωτερικό χώρο το μαγαζιού, όπου μπορούν να απολαύσουν με άνεση το τσιγάρο τους μαζί με τη μπύρα τους.

Και επειδή η μουσική είναι πρώτη προτεραιότητα στο Bock, καλοί djs βρίσκονται καθημερινά στα decks.

Τις Κυριακές νωρίς το βράδυ, πάμε κόντρα στη μελαγχολία της ώρας, με ιδιαίτερα ακουστικά sessions, κάθε φορά με διαφορετικά σχήματα, μπάντες ή καλλιτέχνες.

Τα Bock Acoustic Sundays είναι εδώ, κάθε Κυριακή στις 19.00. Σειρά έχουν, αυτήν την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, οι Sylvia Efthimiou & Ian Monos, σ’ ένα ακουστικό set με rock, pop και funk αποχρώσεις.

Για περισσότερα νέα, αναζητήστε μας στα social media:

facebook.com/bock.beer.restaurant/  | instagram.com/bock.beer.restaurant/

INFO

BOCK BEER RESTAURANT

Σπύρου Δοντά 9, 11743

Κρατήσεις – Επικοινωνία: 210 9200369

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments