Διεθνή

Αλβανία – Βουλή: Απίστευτο σκηνικό – Πέταξαν μαύρη μπογιά στον Ράμα (pics)

Αλβανία – Βουλή: Απίστευτο σκηνικό – Πέταξαν μαύρη μπογιά στον Ράμα (pics)
Ο κακός χαμός επικράτησε στην Αλβανική Βουλή, με τον πρωθυπουργό, Έντι Ράμα να πέφτει θύμα επίθεσης του Έντι Παλόκα.

Αλβανία Βουλή: Πανικός επικράτησε την Πέμπτη (14/2/19) στο αλβανικό κοινοβούλιο, όταν ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Έντι Παλόκα έγινε έξαλλος με τον πρωθυπουργό της χώρας, Έντι Ράμα. Στην αλβανική Βουλή μύριζε μπαρούτι από την αρχή, ωστόσο ο Παλόκα φρόντισε ανήμερα της ημέρα των ερωτευμένων να κάνει ένα μικρό δωράκι στον Ράμα. Ποιο ήταν αυτό; Να… λούσει τον πρωθυπουργό της χώρας με μπογιές.

Ο Παλόκα σηκώθηκε γρήγορα από τη θέση του και σημάδεψε τον Ράμα με μία σύριγγα που είχε μέσα μαύρη μπογιά. Η φρουρά της Βουλής παρενέβη άμεσα και ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ανάγκασε τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος να αποχωρήσει από την αίθουσα. «Βγείτε έξω γιατί παραβιάσατε τους κανόνες του κοινοβουλίου. Μην με αναγκάζετε να διακόψω τη συνεδρίαση» είπε ο πρόεδρος. Παρόλα αυτά, η συνεδρίαση διεκόπη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Αυτό που προκάλεσε την «έκρηξη» του Παλόκα ήταν ο χαρακτηρισμός «μικρό παιδί που δεν ξέρει τι λέει» του Έντι Ράμα για τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζί Μπάσα, σύμφωνα με το himara.gr. Δείτε φωτογραφίες από το himara.gr. με τον Ράμα να δέχεται τις μπογιές δια χειρός Παλόκα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments