Lifestyle

Ράδιο Αρβύλα: Το βίντεο με την επική ατάκα Καραμανλή σε Σαμαρά

Ράδιο Αρβύλα: Το βίντεο με την επική ατάκα Καραμανλή σε Σαμαρά
Ράδιο Αρβύλα: Η εκπομπή θυμήθηκε ένα βίντεο με τον αξέχαστο διάλογο μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

Ράδιο Αρβύλα: Η δημοφιλής εκπομπή ανέσυρε από το αρχείο ένα βίντεο το οποίο είχε δημοσιευθεί στις 5 Οκτωβρίου του 2016.

Το βίντεο απεικονίζει τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, σε έναν διάλογο που περιείχε ατάκα-φωτιά. Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχαν σε συνεδρίαση Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Στην εν λόγω συνεδρίαση συμμετείχαν οι πρώην πρόεδροι του κόμματος, τους οποίους είχε προλογίσει θερμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Τότε, ο Κώστας Καραμανλής, είχε γυρίσει προς το μέρος του Αντώνη Σαμαρά και του είχε πει τα εξής:

“Έχω βαρεθεί τα τελευταία πέντε χρόνια το ίδιο πράγμα ρε μαλ…”.

Το βίντεο που θυμήθηκαν οι Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα: Η πορεία της σατιρικής εκπομπής

Το Ράδιο Αρβύλα είναι τίτλος μίας σατιρικής βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής που προβαλλόταν αρχικά στον ΑΝΤ1 για μια δεκαετία (2008-2018) και από τις αρχές του 2019 στον ΣΚΑΪ με κύριους παρουσιαστές τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά, ενώ μαζί τους είναι ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στις 14 Απριλίου 2008 από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:45 και σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο.

Στην εκπομπή συζητούνταν και διάφορα κοινωνικά θέματα όπως η αποποινικοποίηση της κάνναβης και η αστυνομική βία. Από τις 15 Μαΐου 2008 στην εκπομπή εντάχθηκε και ζωντανή μουσική, αρχικά στην έναρξη των εκπομπών και αργότερα στην λήξη.

Τον Οκτώβριο του 2008 επέστρεψε στην ίδια ώρα, αλλά πιο ανανεωμένη, με προσθήκες όπως η στήλη Top Επικαιρότητας (μια σειρά από βίντεο από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και από τις ειδήσεις που σχολιάζονταν από το πάνελ της εκπομπής) και τη στήλη με τα Ιντερνετικά (βίντεο που τηλεθεατές έστελναν στην εκπομπή κυρίως από το διαδίκτυο), που παρουσίαζαν η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μουστάκα.

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή του, η εκπομπή επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2009 λόγω καλών ποσοστών τηλεθέασης της προηγούμενης χρονιάς, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη δομή της. Με την έλευση της νέας χρονιάς, στις 4 Ιανουαρίου του 2010, η εκπομπή άλλαξε ώρα μετάδοσης και μετακινήθηκε στις 23:00 το βράδυ. Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου 2010-2011, η εκπομπή προβαλλόταν μόνο κατά τις 4 πρώτες μέρες της εβδομάδας, Δευτέρα έως Πέμπτη και τις Κυριακές.

Τη σεζόν 2015-2016 η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23:15. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή προβαλλόταν μόνο 1 φορά ανά 14 ημέρες. Από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, προβλήθηκε μόνο ένα επεισόδιο. Από τον Μάρτιο του 2018, η εκπομπή προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00:15. Στις 21 Απριλίου 2018 προβλήθηκε ένα ειδικό επετειακό επεισόδιο για τα 10 χρόνια της εκπομπής.

Πλέον, η εκπομπή προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments