Lifestyle

Τι λέει: Ξαφνικό τέλος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Τι λέει: Ξαφνικό τέλος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη
Τι λέει: Τελευταία εκπομπή σήμερα, Παρασκευή, με την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετά το κοινό της. Γιατί κόπηκε από το κανάλι.

Τι λέει: Οριστικό τέλος για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποχαιρέτισε σήμερα το κοινό της, με τον ανάλογο τρόπο.

Από το πρωί υπήρχαν φήμες σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής. Τα σενάρια έγιναν εν τέλει πραγματικότητα, με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται σήμερα, Παρασκευή.

Η Ελένη Τσολάκη είπε τα εξής, στην έναρξη του τελευταίου “Τι λέει”:

“Καλησπέρα σας! Είμαστε εδώ, όπως κάθε μέρα μέχρι και σήμερα… Σήμερα Παρασκευή είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του «Τι λέει;» τελειώνει και ολοκληρώνεται σήμερα με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά και τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα.

Επειδή εγώ δεν είμαι καλά στα λόγια και στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως σας συνηθίσαμε αυτούς τους μήνες, έτσι θα κάνουμε και σήμερα”.

Την ώρα που η παρουσιάστρια άνοιγε την εκπομπή, έπαιζε ως background το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου “Άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω”. Τραγούδι σημειολογικό για το… τέλος της εκπομπής.

Γιατί “κόπηκε” η εκπομπή

Η εκπομπή “Τι λέει;” ξεκίνησε τη σεζόν με αρκετές προσδοκίες. Τόσο από την πλευρά του Alpha TV, όσο και από εκείνη της παρουσιάστριας. Όμως εν τέλει, το πρότζεκτ δεν κατάφερε να διατηρήσει την προσοχή του κοινού. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν ότι θα έχουν στο κανάλι.

Μπορεί στην πορεία να έγιναν αρκετές αλλαγές, αλλά το προσδοκώμενο αποτέλεσμα δεν ήρθε. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες η τηλεθέαση κινήθηκε σε πολύ χαμηλά ποσοστά.

Τον Ιανουάριο η εκπομπή πήρε παράταση για ακόμα έναν μήνα. Ωστόσο, επειδή τα νούμερα δεν σημείωσαν άνοδο, το τέλος έρχεται δύο εβδομάδες πριν τελειώσει ο Φεβρουάριος.

Το οριστικό φινάλε της εκπομπής γράφτηκε το απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου, με την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετά το κοινό της. Πάντως, η ίδια θα παραμείνει στο δυναμικό του Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments