Αθλητισμός

Basket League βαθμολογία: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά την ποινή

Basket League βαθμολογία: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά την ποινή
Basket League βαθμολογία: Αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από τους "ερυθρόλευκους" λόγω της αποχώρησής τους από το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα του Μπλατ στο πρωτάθλημα.

Basket League βαθμολογία: Η αθλητική δικαστής επέβαλε στον Ολυμπιακό ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα.

Η τιμωρία ήρθε λόγω της αποχώρησης της ομάδας από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Basket League: Πως διαμορφώνεται πλέον η βαθμολογία

Η αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό οδηγεί στην πτώση της ομάδας από τις πρώτες θέσης της κατάταξης. Πλέον, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην έκτη θέση με 25 βαθμούς και ρεκόρ 15 νικών και 1 ήττας.

Πριν την ποινή, o Ολυμπιακός βρισκόταν στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς.

Η βαθμολογία μετά την ποινή

Παναθηναϊκός 30* Περιστέρι 27 Προμηθέας 27 ΑΕΚ 27 ΠΑΟΚ 26 Ολυμπιακός 25** Χολαργός 24 Ήφαιστος 24 Άρης 22 Λαύριο 20 Κύμη 20 Πανιώνιος 19 Ρέθυμνο 19 Κολοσσός 17*

*Παναθηναϊκός και Κολοσσός έχουν από ένα ματς λιγότερο.

 **Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα έφεσης.

H ανακοίνωση της ποινής του Ολυμπιακού

“Η αθλητικός δικαστής επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments