Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού
Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς σχεδιάζουν ήδη το πλάνο τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται και μάλιστα κάποιοι παίκτες θεωρούνται ήδη κλεισμένοι.

Συγκεκριμένα ακουγόταν πως ο Κυπελλούχος Ελλάδας είχε ήδη κλείσει τη μεταγραφή του Ολιβέιρα για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται στο Sportime, κανένας δεν έχει κλείσει από τώρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πάντως γίνεται γνωστό πως αν μείνει ο Λουτσέσκου και το κυριότερο, αν η ομάδα μείνει ως έχει (με τον Ολιβέιρα δηλαδή ν’ αγοράζεται), οι προσθήκες το καλοκαίρι θα είναι μια στα άκρα της επίθεσης (η «ακριβή») και μια στο δεξιό άκρο της άμυνας.

“Ζεστός” ο Ολιβέιρα να μείνει στον Δικέφαλο του Βορρά

Μόλις δύο παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήταν αρκετά προκειμένου ο Πορτογάλος να στάζει… μέλι για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τις πρώτες εντυπώσεις που σχημάτισε από την ομάδα και τους φίλους του Δικεφάλου και έχει πειστεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαθέτει όλο το “πακέτο” για να καλύψει τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικότερα, όπως γράφει το metrosport.gr επίσης, ενθουσιάστηκε από την υποδοχή που του έκαναν οι φίλοι της ομάδας όταν αντικατέστησε τον Σάκχοφ.

Μέσα σ’ όλα υπάρχει και μία βασική διαφορά σε σχέση με την Πόρτο. Ο 26χρονος μέσος έχει πάρει το μήνυμα ότι στον ΠΑΟΚ ο ρόλος του θα είναι άκρως πρωταγωνιστικός, καθώς άπαντες βλέπουν σ’ αυτόν ένα παίκτη υψηλού επιπέδου που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός στην προσπάθεια να πάει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ήδη, σε ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία να συζητούν μαζί του, ο 26χρονος μέσος εκφράζεται με θετικό τρόπο για το ενδεχόμενο της παραμονής του στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι.

Σημαντικό κομμάτι στην υπόθεση του Ολιβέιρα θα παίξει τόσο η πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά όσο και αυτή της Πόρτο στην συνεχεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments