Ελλάδα

Κάτω Στενή κατολίσθηση: Αναστάτωση στην περιοχή – Βίντεο από τη στιγμή που καλύφθηκε ο δρόμος

Κάτω Στενή κατολίσθηση: Αναστάτωση στην περιοχή – Βίντεο από τη στιγμή που καλύφθηκε ο δρόμος
Κάτω Στενή κατολίσθηση: Πανικός επικράτησε στο χωριό της Εύβοιας, από τη δεύτερη κατολίσθηση μέσα σε λίγες ώρες. Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το οδόστρωμα καλύπτεται από πέτρες και χώματα.

Κάτω Στενή κατολίσθηση: Ταραχή προκάλεσε στους κατοίκους του χωριού της κεντρικής Εύβοιας η κατολίσθηση που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αρχικά, ορισμένες πέτρες είχαν καταλήξει στην άκρη του οδοστρώματος. Ωστόσο στη συνέχεια, ο δρόμος κόπηκε στα… δύο, καθώς καλύφθηκε από πέτρες και χώμα.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε εις διπλούν. Η παρέμβαση του μηχανήματος του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων ήταν έγκαιρη για να καθαριστεί το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η κατολίσθηση που σημειώνεται στον δήμο μέσα σε 24 ώρες. Πρόκειται για μια περιοχή που από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έχει δεχθεί μεγάλο όγκο βροχής και χιονιού. Κάτι που προκάλεσε το εν λόγω φαινόμενο.

Το βίντεο από την κατολίσθηση στην Κάτω Στενή

πηγή: tvstar.gr

Στενή Ευβοίας

Η Στενή Δίρφυος είναι ημιορεινό χωριό του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων της Εύβοιας, χτισμένη στις νότιες πλαγιές του όρους Δίρφυ, σε υψόμετρο 440 μέτρων.

Ο πληθυσμός της είναι 393 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και μαζί με την Κάτω Στενή και τον Πύργο συναποτελούν την Τοπική Κοινότητα Στενής Διρφύος της Δημοτικής Ενότητας Διρφύων.

Το χωριό φημίζεται για τις πυκνές χιονοπτώσεις που δέχεται κατά τους χειμερινούς μήνες, φαινόμενο που οφείλεται στα ψυχρά βορειοανατολικά ρεύματα στα οποία είναι εκτεθειμένη η περιοχή της Δίρφης.

Βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Αρτάκης – Κύμης σε απόσταση 32 χλμ. ΒΑ από τη Χαλκίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments