Αθλητισμός

Μπλατ: “Είμαι στο πλευρό της διοίκησης, αλλά δε συμφωνώ με την αποχώρηση”

Μπλατ: “Είμαι στο πλευρό της διοίκησης, αλλά δε συμφωνώ με την αποχώρηση”
Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε αντίθετος με την απόφαση αποχώρησης του Ολυμπιακού από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με αποκλειστική δήλωση του στο Sport5 ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, έθεσε εαυτόν στο πλευρό της ιδιοκτησίας.

Παράλληλα όμως φαίνεται ότι με τρόπο παίρνει αποστάσεις από την απόφαση αποχώρησης καθώς και το 2001 ήταν κάθετα αντίθετος στην τότε απόφαση της Χάποελ να αποχωρήσει από τον αγώνα απέναντι στη δική του ομάδα, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αυτή είναι η πρώτη δήλωση προπονητή ή παίκτη του Ολυμπιακού από όσους βρέθηκαν ή αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η απόφαση ελήφθη αποκλειστικά από τη διοίκηση, τη στιγμή που ο Μπλατ στα αποδυτήρια έδινε οδηγίες στους παίκτες του για το β’μέρος.

«Είναι μία πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Υποστηρίζω τους ιδιοκτήτες και την διοίκηση 100% αλλά και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με την απόφαση να αποχωρήσουμε από το γήπεδο.

Είμαι καινούριος στην πραγματικότητα αυτή και δεν έχω την οπτική και την μακρόχρονη εμπειρία σχετικά όσα συμβαίνουν και την ατμόσφαιρα γύρω από αυτή την διαμάχη. Το ποτήρι όμως έχει ξεχειλίσει και η διοίκηση αποφάσισε να πάρει μία θέση με την ελπίδα κάποιων αλλαγών υπέρ της δικαιοσύνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments