Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Instagram: Οι δύο αναρτήσεις του για τον τελικό Κυπέλλου (pics)

Νίκος Παππάς Instagram: Οι δύο αναρτήσεις του για τον τελικό Κυπέλλου (pics)
Νίκος Παππάς Instagram: Οι αναρτήσεις του Έλληνα γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τον τελικό Κυπέλλου.

Νίκος Παππάς Instagram: Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν αγωνίζεται στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αιτία, η ρήξη χιαστού η οποία υπέστη, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Πάντως, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη. Ο ίδιος, επιστράτευσε για ακόμη μια φορά το χιούμορ του. Κάτι που φάνηκε μέσα από τις δύο νέες αναρτήσεις του στο instagram.

Στην πρώτη, ο Παππάς ανέφερε: “Και εφέ με κινητά τα χουλιγκάνια… Εγώ ούτε σταθερό δεν είχα στην ηλικία τους”. Ο τραυματίας γκαρντ έγραψε για τους μαθητές οι οποίοι παρακολουθούν τον τελικό της Κρήτης από την εξέδρα.

Στη συνέχεια, ανέβασε κι άλλη “ιστορία” στο instagram, κάνοντας επισήμανση σε… παιδότοπο. Ο Παππάς σκόρπισε το γέλιο με τις δύο αναρτήσεις του, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το χιούμορ του.

Νίκος Παππάς: Οι αναρτήσεις στο Instagram:

Ποιος είναι ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς, γεννημένος στην Αθήνα την 11 Ιουλίου 1990, είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 1.95 m, βάρος 98 kg και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και του σούτινγκ γκαρντ. Αγωνίζεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού με το νούμερο 11 από το 2013.

Ο Νίκος Παππάς αναδείχθηκε στο Ελληνικό μπάσκετ κυρίως μέσα από τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα. Το 2007 βρέθηκε με την Εθνική εφήβων, στην δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων (ήττα στον τελικό από την Σερβία με 92-89), ενώ το 2008 στην αντίστοιχη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις πόλεις Πύργο και Αμαλιάδα, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό την Λιθουανία με 57-50.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων ενώ ψηφίστηκε μέσα στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Το 2009 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κατέλαβε με την Εθνική νέων τη δεύτερη θέση, χάνοντας από τις ΗΠΑ 80-88,[ενώ ήταν και στην καλύτερη πεντάδα της οργάνωσης.

Την ίδια χρονιά κέρδισε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που πραγματοποιήθηκε το 2009 στην Ρόδο. Τέλος το 2010 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με την Εθνική, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς ήταν πρώτος σκόρερ με 22,1 πόντους ανά παιχνίδι (σύνολο 199 πόντοι) και μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments