Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Κίεβο ο Ομάρ

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Κίεβο ο Ομάρ
Το «παρών» στη ρεβάνς του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου επιθυμεί να δώσει ο Νορβηγός μπακ-χαφ, όμως η συμμετοχή του αυτή τη στιγμή αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Από την εξέδρα αναμένεται να παρακολουθήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επανένταξής του και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Κίεβο (μετά το 2-2 στο Φάληρο).

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρα ακόμα αν θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, κάτι που αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τα πλάνα των προπονητών για απόψε

Όπως έκανε στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, έτσι και τώρα ενόψει του αυριανού (17/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει διάθεσή του. Μόνο ο τραυματίας Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκλείστηκε.

Οι 24 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει ντέρμπι: «Προσπάθεια προβοκάτσιας, δεν απαντάμε σε προκλήσεις»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε απόψε (16/2) ότι υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες για προσπάθεια προβοκάτσιας στο ντέρμπι την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κάλεσε τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου σε εκγρήγορση.

Στην ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε, αναφέρει ότι η προσπάθεια προβοκάτσιας έχει να κάνει με εκτόξευση φωτοβολίδας ευθείας βολής ή αντίστοιχης ενέργειας.

«Αύριο γεμίζουμε το Ναό του ποδοσφαίρου, για να ζήσουμε όλοι μια ποδοσφαιρική γιορτή. Μετά από ανώνυμες καταγγελίες, για προσπάθεια προβοκάτσιας, με εκτόξευση φωτοβολίδας ευθείας βολής, ή αντίστοιχης ενέργειας, όλοι οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, για να προστατεύσουμε την ομάδα μας, από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και δεν απαντάμε σε πιθανές προκλήσεις. Αν παρατηρήσετε οτιδήποτε, που μπορεί να χαλάσει τη γιορτή του ποδοσφαίρου, απευθυνθείτε άμεσα στον πλησιέστερο άνδρα της εταιρείας φύλαξης, ή της ΕΛ.ΑΣ. για να το αναφέρετε. Χαιρόμαστε το παιχνίδι και προστατεύουμε την ομάδα μας, το γήπεδο και την ακεραιότητά μας!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

AEK: Με Τσιγκρίνσκι απέναντι στον Ολυμπιακό

Με τον Τσιγκρίνσκι να προπονείται κανονικά για 2η ημέρα και να τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (17/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ουκρανός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αντίθετα από τον Χουλτ που λόγω θλάσης ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments