Ελλάδα

Κρήτη αγνοούμενοι: Τέσσερις οι άνθρωποι που έχουν εξαφανιστεί – Παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά

Κρήτη αγνοούμενοι: Τέσσερις οι άνθρωποι που έχουν εξαφανιστεί – Παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά
Κρήτη αγνοούμενοι: "Βοήθεια, πνιγόμαστε", είπε η κοπέλα στο τηλεφώνημα προς την αστυνομία. Βρισκόταν στο αμάξι με τον σύζυγό της, τη μητέρα της και την αδερφή της, όταν παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά. Μεγάλες προσπάθειες της Πυροσβεστικής να τους εντοπίσουν.

Κρήτη αγνοούμενοι: Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις υπηρεσίες της Κρήτης από την εξαφάνιση τεσσάρων ανθρώπων τελικά στην περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου. “Βοήθεια, πνιγόμαστε”, είπε η γυναίκα προς την αστυνομία

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν εντοπίσει το παραμικρό.

Όπως έκανε γνωστό η αδερφή της αγνοούμενης στην αστυνομία, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και η μάνα της και η τρίτη αδερφή. Κάτι που ανεβάζει τον αριθμό των αγνοουμένων σε τέσσερις.

18 Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικά κλιμάκια , άνδρες της αστυνομίας καθώς και άνδρες του λιμενικού Σώματος συμμετέχουν στις έρευνες.

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη έχει κλείσει.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο. 8 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments