Ελλάδα

Κορώνη: Λιποθύμησε οδηγός λεωφορείου και ένας μαθητής αποσόβησε το μοιραίο

Κορώνη: Λιποθύμησε οδηγός λεωφορείου και ένας μαθητής αποσόβησε το μοιραίο
Μαθητής σχολικό: Ένα φοβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κορώνη, με τον μικρό να γίνεται ήρωας.

Μαθητής σχολικό: Αρκούν μερικές στιγμές ώστε να μετατραπεί κάποιος σε ήρωας. Μια ενστικτώδης αντίδραση, μια γενναία απόφαση, φτάνουν και περισσεύουν ώστε να γλιτώσουν πολλούς από τα χειρότερα.

Ότι δηλαδή συνέβη στην Κορώνη. Εκεί όπου μαθητής κατάφερε να σώσει το σχολικό στο οποίο επέβαινε. Ο μικρός πάτησε φρένο, την ώρα που ο οδηγός ήταν λιπόθυμος. Η πράξη του οδήγησε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα.

Το λεωφορείο εκτελούσε το καθιερωμένο δρομολόγιο Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά, επιστρέφοντας τους μαθητές στο σπίτι τους από το σχολείο. Ένα δρομολόγιο το οποίο λάμβανε χώρα συχνά, δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ο 52χρονος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι. Ο άνδρας λιποθύμησε λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και άφησε το σχολικό στο έλεος της… τύχης.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο τιμόνι προτού προλάβει να αντιδράσει. Ωστόσο, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, λόγω της παρέμβασης ενός εκ των επιβαίνοντων. 

Ένας μαθητής Γυμνασίου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στις μπροστινές θέσεις, διατήρησε την ψυχραιμία του και πλησίασε τον οδηγό. Άμεσα, πάτησε φρένο και έσωσε τη ζωή εκείνου, του οδηγού αλλά και των συνεπιβατών του.

Οι μαθητές επέστρεφαν σώοι και ασφαλείς πίσω στις οικείες τους. Όσο για τον οδηγό, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments