Άποψη

Αλέφαντος: Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχες στο γήπεδο

Αλέφαντος: Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχες στο γήπεδο
Φοβερός Αλέφαντος στο νέο του blog στο pagenews.gr σχολιάζει το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, βγάζει στη... σέντρα όσους δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και αποθεώνει τους πρωταγωνιστές.

Ο Νίκος Αλέφαντος στο post game του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Αποθεώνει τον Μαρτίνς για τις αλλαγές στο ημίχρονο, βγάζει στη… σέντρα τον Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρεται στον χείμαρρο Φορτούνη και στην τριάδα φωτιά στο κέντρο, ενώ σχολιάζει και το ματς που έρχεται με την Ντιναμό Κιέβου.

“Κες κε σε Μπακασέτας, τα έχω πει τόσες φορές. Ένας παίκτης με ένα πόδι μόνο για σουτ και τίποτα άλλο. Αλλά να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ολυμπιακός ήταν δραματικός στο α’ ημίχρονο, ο Μαρτίνς έκανε το λάθος να ξαναβάλει την 11άδα που έβαλε την Πέμπτη με την Ντιναμό και έλεγα στη στήλη πού το βρήκε γραμμένο και από το πού το έβγαλε να παίζει δεξί μπακ το βαρύ κορμί ο Μεριά. Μαζί μάλιστα με τα δύο στόπερ που είναι κι αυτοί βαριά κορμιά και ειδικά ο Βούκοβιτς είναι αργός. Και τα έχουν και οι δύο τα λάθη εύκολα.

Πρέπει να το δει το θέμα με το κέντρο της άμυνας ο Ολυμπιακός και να ενισχυθεί εκεί το καλοκαίρι.

Στο ημίχρονο ο Μαρτίνς έκανε άριστες αλλαγές και μεταμορφώθηκε η ομάδα. Εκπληκτικές αλλαγές. Έξω ο Βούκοβιτς, ο Μεριά πήγε στη θέση του ως στόπερ, μπήκε ο Τοροσίδης και μαζί με τον Λάζαρο που και αυτός μπήκε- και βγήκε ο αρνητικός ο Ζιλ Ντίας- ζωήρεψε ο Ολυμπιακός. Ανέβηκε ψηλά η ομάδα, ανέβασαν απόδοση ο Καμαρά και ο Γκιγέρμε, και κυρίως ο Φορτούνης καθάρισε.

Ο καλός Φορτούνης δεν σταματιέται. Και εγκλημάτισε ο Χιμένεθ, δεν υπήρχε στο β’ ημίχρονο Χιμένεθ στο γήπεδο! Δεν έριξε έναν γρήγορο να πιάνει τον Φορτούνη και έκανε ό,τι ήθελε! Λες και έπαιζε στην αλάνα ήταν, λες και έπαιζε στη γειτονιά του, πέρναγε όποιον ήθελε, και τον τερματοφύλακα. Αλώνιζε, χείμαρρος.

Ο Ολυμπιακός έκανε στο β’ μέρος το καλύτερό του ημίχρονο φέτος. Γιατί πρέπει να βλέπεις και με ποιον παίζεις αντίπαλος. Και με τι βάρος ερχόταν από την ήττα στην Τούμπα και τη μη νίκη με τη Ντιναμό. Η ΑΕΚ σκόρπισε στο β’ ημίχρονο.


Αλέφαντος: Κύριε Μαρτίνς υπάρχει θέμα


Δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό η 2η θέση, μόνο η 1η αρμόζει, αλλά από τρίτος καλύτερα δεύτερος και το εξασφάλισε. Πάει και για το Κύπελλο. Και δεν αποκλείεται να περάσει και την Ντιναμό η οποία είναι φαβορί βέβαια. Όμως δεν την είδα για μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να της έχει ρίξει 3 γκολ εύκολα.

Θα κατέβει για τη νίκη αναγκαστικά ο Ολυμπιακός αλλά να γίνει μάθημα το πάθημα στην Τούμπα. Όχι να πάει πάλι ανοικτός από την αρχή, γιατί η Ντιναμό θα τον τιμωρήσει όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι εργατική ομάδα η Ντιναμό. Αν πάει ξέφραγο αμπέλι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα.

Ο Βούκοβιτς είναι αργός παίκτης. Και όταν είσαι αργός δεν έχεις αυτοπεποίθηση και κάνεις πιο εύκολα τα λάθη. Ένας γρήγορος αντίπαλος μπορεί να σου κάνει ζημιά με τον Βούκοβιτς.

Φτιάχνεται εύκολα ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. 2-3 θέσεις μόνο θέλουν ενίσχυση. Σέντερ φορ, σέντερ μπακ, κι ένας γκολτζής εξτρέμ.

Ο Σα ενώ έχει προσόντα και μπορεί να σε σώνει, όπως σε έσωσε και με την ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο σε τρεις φάσεις, έχει αστάθεια. Θέλει δουλειά και χρόνο.

Η καλύτερη γραμμή του Ολυμπιακού, αυτή που είναι πλήρης, είναι η γραμμή των χαφ. Μου αρέσει η τριάδα Γκιγέρμε, Καμαρά, Φορτούνης.

Για την ΑΕΚ τι να πω, τα έχω πει από την αρχή φέτος, φτωχό υλικό, μικρές δυνατότητες. Απόλυτα αναμενόμενη η φετινή κακή πορεία της”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments