Ελλάδα

Μεσαρά: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοουμένων

Μεσαρά: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοουμένων
Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ανθρώπων που αγνοούνται στα Μεσαρά Κρήτης.

Μεσαρά: Οι διασώστες εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα τέσσερα άτομα που αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτου (18/2/19), οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μέσα στο ΙΧ εντοπίστηκαν και οι 4 σοροί. Να θυμίσουμε, ότι στο αμάξι επέβαινε μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Η οικογένεια επέστρεφε από γλέντι, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

Φωτογραφία cretapost


Μεσαρά: Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε το 100 και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και προχθές (16/2/19) είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση. Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου, όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά.

Οι αγνοούμενοι

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ. είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες του «μοιραίου» αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το Σάββατο (16/2/19) το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαράς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Η 30χρονη Ρ.Τ που αγνοείται στην Κρήτη


Ο 29χρονος αγνοούμενος σύζυγός Κ.Γ


Η 21 ετών αδελφή της που είναι μεταξύ των αγνοουμένων


Η 58χρονη Μ.Χ μητέρα της 30χρονης που επίσης αγνοείται


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments