Ελλάδα

Μεσαρά: Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι – Εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο

Μεσαρά: Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι – Εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο στη Μεσαρά ανασύρθηκε και βρέθηκαν μέσα και οι 4 νεκροί.

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο στη Μεσαρά της Κρήτης. Και οι τέσσερις αγνοούμενοι εντοπίστηκαν νεκροί εντός του μοιραίου οχήματος.  Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κοίτη του Γεροπόταμου βρέθηκε 1 με 2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχαν καλέσει οι δύο από τους τέσσερις αγνοούμενοι.

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας (18/2/19) και δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι.

Να θυμίσουμε, ότι το αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από γλέντι, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

  • Η ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Μεσαρά: Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στη 1:00 (17/2/19) τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε το 100 και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Όπως προαναφέρθηκε, η οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου, όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά.

Σημειώνεται, ότι το μοιραίο βράδυ, το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε δύο κλήσεις από την οικογένεια που κινδύνευε.

Η πρώτη ήταν από τη νεαρή γυναίκα. Η κλήση της διήρκεσε 13 δευτερόλεπτα χωρίς να προλάβει να ολοκληρωθεί ενώ η δεύτερη έγινε από τον άτυχο νεαρό σύζυγό της και διήρκεσε περίπου 50 δευτερόλεπτα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, κλήσεις από την οικογένεια έγιναν και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τις πληροφορίες να λένε ότι οι κλήσεις που έγιναν ήταν 3 με 4.

Μεσαρά: Το αυτοκίνητο των αγνοουμένων

Οι αγνοούμενοι

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ. είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες του «μοιραίου» αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το Σάββατο (16/2/19) το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαράς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Η 30χρονη Ρ.Τ που αγνοείται στην Κρήτη


Ο 29χρονος αγνοούμενος σύζυγός Κ.Γ


Η 21 ετών αδελφή της που είναι μεταξύ των αγνοουμένων


Η 58χρονη Μ.Χ μητέρα της 30χρονης που επίσης αγνοείται


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments