Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (18/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (18/2/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (18/2/19).

Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

  • Ζώδια Κριός

Η επικοινωνία είναι το κλειδί αν θέλετε κάποιος/α ξεχωριστός/ή να μάθει πώς πραγματικά αισθάνεστε.

Εκτός αν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας, εναπόκειται σε εσάς να τους κατατοπίσετε.

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να φτάσει μέχρι ενός σημείου, οπότε αρχίστε να μιλάτε.

  • Ζώδια Ταύρος

Μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια σήμερα. Αφήστε τα φιλόδοξα σχέδια σας στην άκρη για λίγο, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε με φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Διασκεδάστε χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον.

  • Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, διευθετώντας μια διαμάχη μεταξύ φίλων. Μπείτε στη μέση σαν διαμεσολαβητής όταν και οι δύο πλευρές αρνούνται να ακούσουν η μία την άλλη. Ακούστε τους και δώστε τις συμβουλές σας, χωρίς να διαλέγετε τη μία ή την άλλη πλευρά.

  • Ζώδια Καρκίνος

Δεν υπάρχουν προθεσμίες στον έρωτα. Μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε σχέση ακόμη, δε σημαίνει ότι η ευκαιρία σας να ερωτευτείτε έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εάν ανησυχείτε πολύ για το μέλλον, θα χάσετε το νόημα του να βγαίνετε ραντεβού – που είναι και όλη η διασκέδαση!

Φωτογραφία: pixabay

  • Ζώδια Λέων

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να ακούσετε τα παράπονα των φίλων σας. Μην προσφέρετε συμβουλές εκτός αν σας ζητηθούν. Αφήστε τους να πουν ό,τι έχουν να μοιραστούν μαζί σας πριν παρέμβετε με οποιονδήποτε τρόπο. Η υπομονή και η συμπόνια σας θα εκτιμηθούν.

  • Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε μια καλή ή κακή μέρα. Παρόλο που δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον, μπορείτε να ελέγξετε τις ενέργειές σας. Απλά κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και σκεφτείτε θετικά. Να είστε ευέλικτοι σε κάθε περίπτωση.

  • Ζώδια Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό, ελπίζατε να έρθετε σε επαφή με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε γνωριμίες έξω από τον κύκλο σας και να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους υπό κανονικές συνθήκες δεν θα κάνατε παρέα. Να είστε δεκτικοί σε διαφορετικές κουλτούρες και ιδέες.

  • Ζώδια Σκορπιός

Εξετάστε προσεκτικά τα πράγματα πριν πέσετε σε μια νέα σχέση με τα μούτρα. Δεν υπάρχει βιασύνη στον έρωτα, οπότε βγάλτε το δάχτυλό σας από το κουμπί της γρήγορης κίνησης! Μάθετε να απολαμβάνετε τα πράγματα με τους δικούς τους ρυθμούς.

Φωτογραφία: pixabay

  • Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σταματήστε να είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις. Πάρτε την ερωτική σας ζωή στα χέρια σας και ζητήστε από κάποιον/α που σας αρέσει να βγείτε ραντεβού. Σχεδιάστε μια χαλαρή αλλά ρομαντική δραστηριότητα, και στη συνέχεια αφήστε τη γοητεία σας να κάνει τα υπόλοιπα.

  • Ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι εύκολο να σκεφτείτε ξεκάθαρα ειδικά αν δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα από τον συνήθη χαοτικό τρόπο ζωής σας για ενδοσκόπηση και διαλογισμό.

  • Ζώδια Υδροχόος

Μια «καυτή» σχέση ίσως να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους προοπτική. Αναζητήστε τον/την επόμενο/η σας σύντροφο στα συνηθισμένα μέρη, αλλά να είστε δεκτικοί στο να βρείτε κάτι πιο χαλαρό από την αδερφή-ψυχή σας. Ο έρωτας δεν οδηγεί πάντα σε γάμο.

  • Ζώδια Ιχθύες

Μια δημιουργική προσέγγιση μπορεί να είναι η λύση για ένα περίπλοκο ζήτημα που δεν φαίνεται να επιλύνεται. Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε μια ευκαιρία όταν κανείς άλλος δεν θα το κάνει. Ο τρόπος σκέψης σας μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments