Αθλητισμός

Ολιβέιρα: Γουστάρει στον ΠΑΟΚ και το δείχνει

Ολιβέιρα: Γουστάρει στον ΠΑΟΚ και το δείχνει
Ο Ολιβέιρα έχει δεθεί ψυχικά με την ομάδα, έχει κερδίσει με το πάθος αλλά και τον επαγγελματισμό τον σεβασμό και τη συμπάθεια όλων.

Είπα στον Ολιβέιρα ότι έκανε την καλύτερη επιλογή και θα τον βοηθήσει πολύ να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ».

Αυτά είχε δηλώσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο προπονητής της Πόρτο και πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου όταν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Ολιβέιρα στην ομάδα.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστες εβδομάδες για να επιβεβαιωθεί στον απόλυτο βαθμό πόσο σημαντική ήταν η μετακίνηση του Πορτογάλου στον Δικέφαλο, όπως αναφέρει η metrosport.

Ο Ολιβέιρα εχει δεθεί ψυχικά με την ομάδα, έχει κερδίσει με το πάθος αλλά και τον επαγγελματισμό τον σεβασμό και τη συμπάθεια όλων στα αποδυτήρια και φυσικά την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και αυτό αποδείχθηκε με το ότι του έδωσε γρήγορα φανέλα βασικού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ενώ έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και σε όλη τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα στη Ριζούπολη όπου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και «όργωσε» όλο τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με την metrosport, o Ολιβέιρα πριν βρεθεί στην Τούμπα (και μέσω του Πέπε όπως είχε αποκαλύψει ο Βιεϊρίνια) φρόντισε να μάθει πράγματα για τον ΠΑΟΚ από τον συμπατριώτη του και αρχηγό της ομάδας. Αλλά αυτά που βρήκε στη Θεσσαλονίκη και όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Βρήκε ένα οργανωμένο κλαμπ, ένα πλήρες προπονητικό κέντρο που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από αυτά κορυφαίων ομάδων.

Κυρίως βρήκε «υγιή» αποδυτήρια, μια ομάδα που είναι παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο και που του άνοιξε την αγκαλιά της για να νιώσει άμεσα οικεία όπως και συνέβη. Παίκτες του ΠΑΟΚ στις εξόδους τους για φαγητό τον έχουν πάντα μαζί, ενώ απολαμβάνει και την παρουσία τους στις αποστολές και στο ξενοδοχείο όταν αποσύρεται η ομάδα.

Αυτό που «τρέλανε» τον Πορτογάλο ήταν η ατμόσφαιρα της Τούμπας στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου πανηγύρισε σαν μικρό παιδί ακόμη και όταν ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Επίσης εξέφρασε την έκπληξη του για το πόσο κοντά στην ομάδα είναι ο Ιβάν Σαββίδης και το αντιλήφθηκε όταν τον είδε έξω από το λεωφορείο όταν κατέβαινε από αυτό για να πάει στα αποδυτήρια πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και είδε τον μεγαλομέτοχο να τον αγκαλιάζει.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει έναν μέσο που μπορεί να κάνει τη διαφορά και ευλόγως πλέον συζητιέται έντονα στις τάξεις των ασπρόμαυρων οπαδών πώς μπορεί να τον αποκτήσει από την Πόρτο. «Μπορούμε και θα το κάνουμε αυτό» είχε απαντήσει πρόσφατα σε σχετική ερώτηση οπαδού ο Γιώργος Σαββίδης.

Είναι όμως ξεκάθαρο πως πλέον έχει αποκτήσει έναν ισχυρό σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια. Τον ίδιο τον παίκτη και το ότι… γουστάρει τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που του παρέχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments