Ελλάδα

Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: Ισόβια στη χήρα και στον εραστή της (pics)

Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: Ισόβια στη χήρα και στον εραστή της (pics)
Η δολοφονία του καρδιολόγου είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη.

Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: Ένοχοι κρίθηκαν και οι δύο – η χήρα και ο εραστής της – για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, τον Οκτώβριο του 2017 στα Πιλαλήματα Σητείας. Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 39χρονη κρίθηκε ένοχη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και ο 38χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Και στους δύο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Να σημειωθεί, ότι η δίκη ολοκληρώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: Οι απολογίες των κατηγορουμένων

Όπως γράφει το cretapost.gr, ο 38χρονος αστυνομικός πήρε πάνω του όλη την ευθύνη λέγοντας πως μόνος του σχεδίασε την δολοφονία του Χ. Καλαντζάκη και πως δεν υπήρξε καμία συμμετοχή της 39χρονης.

Απεναντίας,  η χήρα του γιατρού αρνείται κάθε κατηγορία και μάλιστα κατά την διάρκεια της απολογίας της στράφηκε κατά του εραστή της τονίζοντας μάλιστα στο δικαστήριο ότι την απειλούσε και ανέβαζε φωτογραφίες τους στο facebook για να την εκδικηθεί.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τις προθέσεις του 38χρονου χαρακτηρίζοντας τον «ανισόρροπο».

Οι φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού στο facebook

Το χρονικό της δολοφονίας του Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Όπως γράφει πάντα το cretapost.gr, ήταν 9 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή ώστε να εξετάσει τους ασθενείς του.

Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά ο 37χρονος τότε (αστυνομικός στο επάγγελμα) τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου.

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το ΙΧ φωνάζοντας βοήθεια με τον δράστη να τον πυροβολεί τέσσερις – τουλάχιστον – φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον γιατρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιπες τρεις στην πλάτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments