Lifestyle

Karl Lagerfeld: Σπάνιο κλικ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (pic)

Karl Lagerfeld: Σπάνιο κλικ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (pic)
Και όμως, Karl Lagerfeld και Αλίκη Βουγιουκλάκη έχουν ποζάρει μαζί.

Ο Karl Lagerfeld έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (19/2/19) και με αφορμή τον θάνατό του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας του στο πλευρό του σχεδιαστή.

Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Karl Lagerfeld δημοσιεύτηκε στον official λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο δημιούργησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πριν από μερικούς μήνες.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει με μία φωτογραφία τον θρυλικό σχεδιαστή που πέθανε χτες στο Παρίσι, ο Γιάννης Παπαμιλαήλ δημοσίευσε έτσι μία φωτογραφία του Karl Lagerfield όπου ποζάρει μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν αρκετά χρόνια.

Στην φωτογραφία η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει στον φακό έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ από την άλλη ο Γερμανός σχεδιαστής κρύβει το πρόσωπό του με μία βεντάλια.

Να σημειωθεί στον λογαριασμό που δημιούργησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram με το όνομα alikivougiouklakiofficial, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της μητέρας του όσο εκείνη ζούσε.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

Με τον Karl Lagerfeld #ripkarllagerfeld @karllagerfeld

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Λίγα λόγια για τον Karl Lagerfeld

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας, ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Μια προσωπικότητα που ουκ ολίγες φορές δίχασε με τις ρατσιστικές δηλώσεις του.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Παρισιού το βράδυ της Δευτέρας (19/2/19) μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Διηύθυνε τον οίκο υψηλής ραπτικής Chanel από το 1983. Τα κατάλευκα μαλλιά του, τα μαύρα γυαλιά του, τα γάντια που φορούσε πάντα και τα πουκάμισα με ψηλό γιακά ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν του.

Γόνος ιδιαίτερα εύπορης οικογένειας βιομηχάνων, ανατράφηκε με πολλές ανέσεις, διαμορφώνοντας, παράλληλα, μια αντισυμβατική προσωπικότητα. Καυστικός, ενίοτε κυνικός, προσβλητικός και εξωστρεφής, προκαλούσε ποικίλες αντιδράσεις με τις εκάστοτε, ιστορικές ρήσεις του, που έχουν καταγραφεί στο συνεργατικό πόνημα “The World According to Karl”.

Το ξεκίνημά του στο χώρο της υψηλής ραπτικής καταγράφηκε στα 1963, όταν άρχισε να εργάζεται για λογαριασμό του Ιταλικού Οίκου “Tiziani”, ενώ λίγους μήνες μετά συνεργάσθηκε με το αντίστοιχο, Γαλλικό στούντιο “Chloe”. Ακολούθησαν οι Οίκοι “Fendi” (1965) και “Curiel” (1970, Ιταλία) και ο Γαλλικός “Chanel” (από το 1983).

  • Ο Karl Lagerfeld ποτέ δεν έκρυψε την ομοφυλοφιλία και διατήρησε προσωπικό, πολυετή δεσμό με τον Ζακ ντε Μπασιέ.

Ο ιδιόρρυθμος σχεδιαστής γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1933 στο Αμβούργο. Ή τουλάχιστον έτσι λέγεται, αφού ο Γερμανός αρνούνταν να αποκαλύψει την πραγματική ημερομηνία γέννησής του.

Η καταξίωση ήρθε το 1983 όταν παρουσίασε την πρώτη του συλλογή με τον Οίκο Chanel. Έκτοτε ακολούθησε μία λαμπρή καριέρα και η μοναδική φορά που έλειψε από επίδειξη ήταν τον Ιανουάριο του 2019, λόγω επιδείνωσης της υγείας του.

Είχε δηλώσει πως μισεί την ασχήμια και αποφεύγει να συνεργάζεται με άνδρες:

«Εκτός από έναν βοηθό μου, δουλεύω αποκλειστικά με γυναίκες. Μόνο προβλήματα είχα όταν συνεργαζόμουν με άνδρες. Γίνονταν εγωκεντρικοί και έλεγαν στον εαυτό τους ότι αφού μπορώ να το κάνω εγώ, μπορούν και εκείνοι. Πολλοί άνδρες και αγόρια πίστεψαν ότι είναι πιο χαρισματικοί από εμένα αλλά τελικά απέτυχαν. Με τις γυναίκες δεν έχω τέτοιο πρόβλημα».

  • Η αγάπη για την γάτα του και το μότο της ζωής του

Η μεγάλη του αγάπη, ήταν η γάτα του, η Choupette. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες του. Μάλιστα, η Choupette τον συνόδευε σε επιδείξεις μόδας.

  • Από την άλλη το αγαπημένο του μότο που με αυτό πορεύθηκε σε όλη του την ζωή:

“Μια μικρή αίσθηση του χιούμορ και λίγη ασέβεια. Αυτά χρειάζεται ένας θρύλος για να επιβιώσει”.

https://twitter.com/LadyGagaVegas/status/1097843986780303361

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments