Video

Βάσω Λασκαράκη: Το δύσκολο διαζύγιο και ο νέος έρωτας

Βάσω Λασκαράκη: Το δύσκολο διαζύγιο και ο νέος έρωτας
Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για το διαζύγιο με τον πρώην πλέον άνδρα της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

H γνωστή ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της από τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δύο ηθοποιοί δεν ήθελαν να υπάρχουν δημοσιεύματα που να σχετίζονται με αυτό καθώς ήθελαν να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή.

Όπως τόνισε η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην Ελεονώρα, κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και πως αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πήγαν σε παιδοψυχολόγο. Ο λόγος ήταν να μπορέσουν να ανακοινώσουν στην κόρη τους πως πρόκειται να χωρίσουν.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει, πλέον, προχωρήσει στη ζωή της, καθώς είναι ζευγάρι με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτου. Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε δε τη Βάσω Λασκαράκη εάν έχουν αρραβωνιαστεί αλλά εκείνη δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει γι αυτό και να το κρατήσει για εκείνους.

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, απάντησε για το πόσο δύσκολο ήταν να πάρει την απόφαση να χωρίσει και το γεγονός ότι πίστευε ότι θα ερωτευτεί ξανά; Ποια θυσία έκανε πολύ συνειδητά για την κόρη της; Για ποιο λόγο αρνήθηκε πρόταση για πρωινή εκπομπή;

  • Δείτε τα σχετικά βίντεο με τα όσα απάντησε η Βάσω Λασκαράκη:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments