Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/2/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/2/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/2/19).

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα της Τετάρτης 26. Το Βιβλίο (Δέκα Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύσεις – Συμβόλαιο οικονομικό

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια

Κριός

Υπάρχουν κουτσομπολιά που θα πέσουν στην αντίληψη σας, ότι κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, σας έχει ερωτευτεί αλλά ακόμη δεν τολμά, να σας το πει.

Ταύρος

Θέλετε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, καθώς όλα δείχνουν ότι μπορείτε να πάρετε επίσης πλήρωση και χαρά, από τις δραστηριότητες σας αλλά και τους φίλους σας.

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι σήμερα – αύριο θα συναντήσετε κάποιον που τον θέλετε ερωτικά. Φροντίστε από σήμερα, να ετοιμάσετε τις προτάσεις που επιθυμείτε να του κάνετε.

Καρκίνος

Έχετε αφήσει τα παλιά, να χαθούν από το μυαλό σας, και τώρα σίγουρα έχετε εστιάσει, σε μια καινούργια επαφή, που έχει προκύψει από τον κύκλο των φίλων σας.

Λέων

Το σύμπαν θα σας χαρίσει πολλά ακόμη δώρα, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να τα πάρετε. Σίγουρα πια η εμπειρία σας, ξέρει τι σας χρειάζεται.

Παρθένος

Πολλά ίσως και υπερβολικά αυτά που σας έχει πει – υποσχεθεί το έτερον σας ήμισυ, αλλά ακόμη δεν έχετε δει και τις ανάλογες πράξεις του.

χαρτομαντεία Ζυγός

Οι συμπάθειες που έχετε δει από την μεριά κάποιου κοινωνικά γνωστού σας, μέσα σε αυτήν την τρέχουσα εβδομάδα, θα εκδηλωθούν. Εκπλήξεις πολλές.

Σκορπιός

Είστε σίγουροι, ότι το ταίρι σας, δεν είναι και τόσο θετικό πια στο να προχωρήσετε της ερωτική σας σχέση, σε κάτι πιο επίσημο – δεσμευτικό.

Φωτογραφία: unsplash

Τοξότης

Ακούστε με προσοχή όλα αυτά που σας λέει ο αγαπημένος σας. Τα εννοεί. Μπορεί να είστε ακόμη θυμωμένοι μαζί του, αλλά όλα μπορείτε να τα ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σας, είναι γύρω από την επιστροφή, του πρώην σας και πάλι μέσα στην ζωή σας…και άμεσα.

Υδροχόος

Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον έχετε δώσει το στίγμα σας εκεί που χρειάζεται. Οι ανταπαντήσεις πλησιάζουν.

Ιχθείς

Είστε μέσα σε πολλά ζητήματα ανακατεμένοι, και μάλλον πια θα πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί σε αυτά που λέτε και τάζετε σε τρίτα άτομα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments