Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θα πάρω το MVP αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε”

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θα πάρω το MVP αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε γιατί πρέπει να κερδίσει το βραβείο του MVP στο NBA.

Τη βεβαιότητα του για την κατάκτηση του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια του All Star Game της Σάρλοτ στο ESPN και η οποία θα δημοσιευτεί σήμερα στο κανάλι του τηλεοπτικού δικτύου στο YouTube.

Οι εξωπραγματικές εμφανίσεις του Giannis, τον έχουν «γεμίσει» -δικαίως- αυτοπεποίθηση, η οποία «έλαμψε» στις δηλώσεις του Greek Freak, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον τίτλο του MVP. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μάλιστα, υπογράμμισε με νόημα ότι αν τα «Ελάφια» συνεχίσουν να κερδίζουν τότε… «όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Παράλληλα, ο Αντετοκούνμπο μίλησε μεταξύ άλλων για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Ανατολή, το στόχο της πρώτης θέσης της Περιφέρειας, αλλά και το τρίποντο, το οποίο είναι θέμα αυτοπεποίθησης.

Αναλυτικά:

Για τον ανταγωνισμό στην Ανατολική Περιφέρεια:

«Είμαι οκ με αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Πρέπει να βλέπουμε μέρα με τη μέρα, διότι δεν έχουμε κερδίσει σειρά playoffs ακόμη. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε».

  • Για το πως δουλεύει το τρίποντό του:

«Προς το παρόν θέλω να έχω αυτοπεποίθηση και να σουτάρω. Θέλω να πιστεύω στον εαυτό μου. Με βλέπουν να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και ο coach θέλει να εκτελώ σε κάθε αγώνα, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα ευστοχήσω ή θα αστοχήσω. Είναι μια διαδικασία, το σημαντικό είναι να πιστεύεις σε εσένα και να έχεις αυτοπεποίθηση».

  • Για τις σκέψεις του όταν κοιτάζει εικόνες από τη ρούκι σεζόν του:

«Φαίνομαι πολύ λεπτός! Ήμουν ένα παιδί που δούλεψε σκληρά και πίστευε στον εαυτό του. Έδωσα όσα είχα, δεν είχα και πολλά, ούτε μυς, ούτε ικανότητες, αλλά χρησιμοποίησα κάθε αγώνα για να βελτιώνομαι».

  • Για όσα έγιναν στην περίπτωση του Άντονι Ντέιβις:

«Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα μιλούσα για την free agency. Θα συγκεντρωνόμουν στο μπάσκετ, ενώ εκείνος μπήκε σε μια διαδικασία να σκέφτεται περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Είναι προφανές πως θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος, ώστε να χτίσει τον μύθο του. Αν ήμουν στην ίδια κατάσταση, δεν θα μιλούσα γι’ αυτό».

  • Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά του χρόνια:

«Ξεκάθαρα με επηρέασαν. Με έκαναν αυτό που είμαι τώρα, με έκαναν σκληρό άνθρωπο, με βοήθησαν να δουλεύω σκληρά, να είμαι πειθαρχημένος. Δεν αισθάνομαι πίεση, διότι είχαμε προβλήματα με το φαγητό για παράδειγμα, ενώ τώρα βρίσκομαι στο ΝΒΑ και ηγούμαι μιας ομάδας. Προσπαθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και τότε».

  • Για το βραβείο του MVP:

«Πρέπει να το κερδίσω επειδή… (σ.σ. γελάει). Δεν με νοιάζει, με ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε. Ξέρω ότι αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε και παίζουμε καλό μπάσκετ, όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments