Ελλάδα

Τραγωδία στη Μεσσαρά: “Το πρωί είχαν διαλέξει το νυφικό της Ροδούλας”

Τραγωδία στη Μεσσαρά: “Το πρωί είχαν διαλέξει το νυφικό της Ροδούλας”
Η τραγωδία στη Μεσσαρά συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού ξαφνικά έφυγαν από τη ζωή 4 άνθρωποι.

Τραγωδία στη Μεσσαρά: Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από την τραγωδία στη Μεσσαρά, όπου και έχασαν την ζωή τους 4 άνθρωποι. Ωστόσο, τα όσα είπε ο πατέρας της άτυχης Ροδούλας που “έφυγε” από την ζωή από τα ορμητικά νερά ρέματος στην περιοχή του Γεροποτάμου μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον πόνο.

Αναλυτικότερα, ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που ραγίζει καρδιές.

  • Η Ροδούλα Τσαγκαράκη και ο Κωνσταντίνος Γιαννακάκης

Το άτυχο ζευγάρι, που άφησε πίσω ένα μωράκι ορφανό, το πρωινό πριν την τραγωδία, είχε πάει να διαλέξει νυφικό.

«Το πρωί μου άφησαν το μωρό. Πήγαν να διαλέξουν νυφικά. Στις πέντε το απόγευμα πήραμε τον Κωστή τηλέφωνο και του είπα ότι το μικρό κάνει εμετό. Μου λέει καλά, δεν πάμε στο γάμο, θα γυρίσουμε πίσω. Μετά πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, μου είπε να πάρει κάτι φάρμακα το μωρό και είμαστε επικοινωνία.

Στις 12 και ένα λεπτό μίλησα τελευταία φορά. Κάθε μισή ώρα έπαιρνα τηλέφωνο την μαμά του παιδιού την Ροδούλα και μιλούσε με την σύζυγό μου. 12 και ένα λεπτό ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στη 1:00 (17/2/19) τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε το 100 και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Όπως προαναφέρθηκε, η οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου, όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά.

Σημειώνεται, ότι το μοιραίο βράδυ, το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε δύο κλήσεις από την οικογένεια που κινδύνευε.

Η πρώτη ήταν από τη νεαρή γυναίκα. Η κλήση της διήρκεσε 13 δευτερόλεπτα χωρίς να προλάβει να ολοκληρωθεί ενώ η δεύτερη έγινε από τον άτυχο νεαρό σύζυγό της και διήρκεσε περίπου 50 δευτερόλεπτα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, κλήσεις από την οικογένεια έγιναν και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τις πληροφορίες να λένε ότι οι κλήσεις που έγιναν ήταν 3 με 4. Λίγες ώρες μετά και οι 4 θα εντοπίζονταν νεκροί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments