Διεθνή

Παράξενες ειδήσεις από την Βραζιλία: “Γυναικοκρατούμενο” χωριό αναζητά 600 γαμπρούς

Παράξενες ειδήσεις από την Βραζιλία: “Γυναικοκρατούμενο” χωριό αναζητά 600 γαμπρούς
Οι παράξενες ειδήσεις στα... καλύτερά τους. Σε χωριό της Βραζιλίας με 600 γυναίκες "ζητούνται" άνδρες.

Παράξενες ειδήσεις: Κατά καιρούς πολλά παράξενα νέα έρχονται στα αυτιά μας. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η εν λόγω είδηση σίγουρα μας αφήνει έκπληκτους. Το νέο δεν είναι από την εγχώρια επικαιρότητα, αλλά από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Βραζιλία, εκεί λοιπόν που θα… “ταξιδέψουμε” για να μάθουμε περισσότερα.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του χωριού Νόιβα ντο Κορδέιρο που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Βραζιλία, όπου διαμένουν 600 γυναίκες κάνουν έκκληση για… γαμπρούς.

Φωτογραφία Pixabay


Όπως λένε, αναζητούν… αρσενικά ηλικίας 20 έως 35 ετών, καθώς οι άνδρες στην περιοχή αποτελούν… είδος προς εξαφάνιση.

Γιατί όμως δεν υπάρχουν άνδρες στην συγκεκριμένη περιοχή;

Με τη συμπλήρωση των 18 χρόνων τους, οι άνδρες της περιοχής αναγκάζονται να μετακομίσουν σε κοντινές πόλεις, ώστε να εργαστούν, με τους παντρεμένους να επιστρέφουν στο χωριό τα Σαββατοκύριακα, για να δουν τις οικογένειές τους.

Η απουσία των ανδρών έχει μετατρέψει το χωριό σε μία κοινότητα με ιδιαίτερο τρόπο ζωής, καθώς οι γυναίκες ασχολούνται με γεωργικές και οικοδομικές εργασίες, αλλά και με τα κοινά.

Φωτογραφία Pixabay


Οι Βραζιλιάνες δηλώνουν ότι το χωριό τους είναι καλύτερα οργανωμένο, καθώς όλα τα ζητήματα λύνονται με συνεργασία, ενώ έχουν υιοθετήσει σκληρούς κανόνες απέναντι στους άνδρες, για να διατηρήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments