Πολιτική

Κλέων Γρηγοριάδης: Απίθανο με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές

Κλέων Γρηγοριάδης: Απίθανο με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές
Ο Κλέων Γρηγοριάδης τόνισε ότι "θα γίνω και αφισοκολλητής και απεργός πείνας αν χρειαστεί".

Ο Κλέων Γρηγοριάδης αποφάσισε να κατέβει στις επικείμενες εκλογές.

O Κλέων Γρηγοριάδης τόνισε χαρακτηριστικά πως θα είναι «υποψήφιος όπου μου ζητηθεί, θα γίνω και αφισοκολλητής και απεργός πείνας αν χρειαστεί».

«Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι υπάρχει κομμάτι του ελληνικού λαού που αντιδρά και δεν πάει να ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, “ΜέΡΑ 25”, στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Όπως δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, η κίνηση του πρώην υπουργού Οικονομικών, έχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλοι εμείς είμαστε περαστικοί, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους επόμενους, για τον κίνδυνο του φασισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Υπάρχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης που από τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο φασισμός και συνεχίζουν να φέρονται φασιστικά», δήλωσε για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σημειώνοντας ότι δεν είναι ανέντιμος και απατεώνας, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για τον δημόσιο λόγο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments