Video

Ενδοοικογενειακή βία: Ένα βίντεο “γροθιά” στο στομάχι (vid)

Ενδοοικογενειακή βία: Ένα βίντεο “γροθιά” στο στομάχι (vid)
Η πιο δυνατή διαφήμιση για την ενδοοικογενειακή βία γυρίστηκε σε ένα κομμωτήριο.

Η ενδοοικογενειακή βία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Σύμφωνα μάλιστα και με την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι έγκλημα.  Η άσκηση κάθε είδους βίας ή κακοποίησης (ψυχολογικής, σωματικής, σεξουαλικής και συναισθηματικής), διώκεται από το Νόμο.

Ωστόσο, καθημερινά γίνονται πολλά περιστατικά που κανείς δεν τα μαθαίνει και εκατομμύρια άτομα εκεί έξω υποφέρουν στην πραγματικότητα. Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, γυρισμένο σε ένα… κομμωτήριο είναι πραγματικά “γροθιά” στο στομάχι, όπως αναφέρεται και στον τίτλο, καθώς αποτυπώνει την έννοια της ενδοοικογενειακής βίας με όλη της την σημασία.

Μια νεαρή γυναίκα περιμένει στο σαλόνι ενός κομμωτηρίου, παρακολουθώντας χαρούμενες παρέες άλλων κοριτσιών να καταφθάνουν ή να φεύγουν ευχαριστημένες από εκεί.

Όμως, όταν έρχεται ξαφνικά όλα αλλάζουν.

  • “Γουάου, τι όμορφα μαλλιά. Τι θα θέλατε να κάνουμε σήμερα;”, την ρωτά η κομμώτρια.
  • “Κόψτε τα κοντά”, αποκρίνεται εκείνη.

Η κομμώτρια κόβει με βαριά καρδιά τα μαλλιά της γυναίκας. Τα φθάνει μέχρι τους ώμους της πια και τη ρωτάει ξανά αν είναι εντάξει το μήκος. Εκείνη της απαντά ότι θέλει τα να κόψει κι άλλο.

Όταν πια τα μαλλιά της κουρεύονται σε καρέ, η κομμώτρια της δίνει τον καθρέφτη για να τα δει και εκείνη της λέει: «Ακόμη πιο κοντά. Τόσο κοντά, ώστε να μην μπορεί να τα τραβήξει ποτέ κανείς ξανά».

Να αναφερθεί, ότι η εν λόγω διαφήμιση της Jui, δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες με στόχο να μιλήσει για την κακοποίηση των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία

  • Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments