Υγεία

Χαρτί υγείας χαρακτήρας: Τι λέει για σένα ο τρόπος που το τοποθετείς

Χαρτί υγείας χαρακτήρας: Τι λέει για σένα ο τρόπος που το τοποθετείς
Χαρτί υγείας χαρακτήρας: Οι τρόποι που κρεμάει κανείς είναι δύο. Όμως υπάρχει λόγος που ο καθένας επιλέγει έναν από αυτούς.

Χαρτί υγείας χαρακτήρας: Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας.

Το χαρτί υγείας είναι ένα απαραίτητο καθημερινό αγαθό, το οποίο όμως μπορεί να αποκαλύψει αρκετά για το χαρακτήρα ενός ατόμου.

Οι τρόποι που κρεμάει κανείς το χαρτί υγείας είναι δύο. Με την άκρη του από πάνω και με την άκρη από κάτω.

Όμως υπάρχει λόγος που ο καθένας επιλέγει έναν από τους δύο αυτούς τρόπους. και οι επιστήμονες το αποκάλυψαν.

Όπως αναφέρει στην Independent, η Gilda Carle, όσα ανακάλυψε από την έρευνα που διεξήγαγε είναι εντυπωσιακά

Εσείς με ποιο τρόπο κρεμάτε το χαρτί υγείας;

Η Gilda Carle, ειδικός στις προσωπικές σχέσεις  και ψυχοθεραπεύτρια, διεξήγαγε μια έρευνα σε 2000 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 75 ετών. Όλα τα άτομα απάντησαν στην ίδια ερώτηση και συγκεκριμένα αποκάλυψαν αν κρεμάνε το χαρτί υγείας με την άκρη από πάνω ή από κάτω.

«Τα ευρήματά μου επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω είναι πιο δυναμικές προσωπικότητες από εκείνους που το κρεμάνε ανάποδα, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους παθητικοί χαρακτήρες», τονίζει.

Το πιο εντυπωσιακό συμπέρασμα από την έρευνα είναι ότι πολλά άτομα που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω νιώθουν έντονα την ψυχολογική ανάγκη να αλλάζουν τον προσανατολισμό του χαρτιού υγείας σε όσα σπίτια που επισκέπτονται.

Τα άτομα που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω νιώθουν την ψυχολογική ανάγκη να αλλάζουν τον προσανατολισμό του χαρτιού.

Όσοι κρεμάνε το χαρτί ώστε να ξετυλίγεται προς τα έξω, είναι δυναμικοί χαρακτήρες, οργανωτικοί και πολύ φιλόδοξοι.

Εν αντιθέσει, όσοι κρεμάνε το χαρτί  με την άκρη προς τα μέσα, είναι παθητικοί χαρακτήρες, χαλαροί, αξιόπιστοι και τους αρέσει να κάνουν σχέσεις με πολύ γερά θεμέλια.

«Αν και αρχικά ξεκίνησε σαν μια διασκεδαστική άσκηση, το προϊόν της έρευνας είναι ένα ακριβές εργαλείο αξιολόγησης, που μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη μελλοντική συμβατότητα με ένα άτομο».

Η γνωστή ψυχοθεραπεύτρια αναφέρει πως καλό είναι να τα ζευγάρια να έχουν τον ίδιο τρόπο κρεμάσματος του χαρτιού υγείας γιατί η σχέση τους θα είναι πιο υγιής.

Ποιος είναι τελικά ο σωστός τρόπος;

Σωστό και λάθος δεν υπάρχει στο κρέμασμα του χαρτιού καθώς η τοποθέτηση του χαρτιού με συγκεκριμένο προσανατολισμό είναι ψυχαναγκαστική απόφαση του μυαλού μας.

Όμως ο Wheeler, ένας άνθρωπος που εργάστηκε για χρόνια στην εταιρία χαρτικών Albany Perforated Wrapping Paper Company, αποκάλυψε το μακρινό 1891 τον σωστό τρόπο για να κρεμάει κανείς το χαρτί.

Ο Wheeler υπήρξε ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα τέλεια τετραγωνισμένα κομμάτια χαρτιού υγείας και υποστήριξε πως ο σωστός τρόπος είναι με την άκρη από πάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments