Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μανιάς στη λίστα για το καλοκαίρι

ΑΕΚ: Ο Μανιάς στη λίστα για το καλοκαίρι
Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή.

Εδώ και καιρό στην ΑΕΚ “σκανάρουν” ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα, ποδοσφαιριστές με εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Έτοιμους.

Στο πλαίσιο αυτό η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει «κλείσει» τον Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας, προχωρά με την περίπτωση του Αζέρ Μπουσούλατζιτς του Ατρομήτου, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται να… γκλυκοκοιτάζει και τον Εμανουέλ Σάκιτς από τους Περιστεριώτες.

Ωστόσο, στο τραπέζι έχει βρεθεί και ένα άλλο όνομα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Το όνομα αυτό είναι του Μιχάλη Μανιά. Να σημειωθεί, ότι ο 29χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία για την επόμενη χρονιά. Ο Μανιάς λοιπόν εξετάζεται, διότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Γιώργο Γιακουμάκη που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΟΦΗ από την Ένωση.

Ο δίμετρος Ελληνας φορ έχει φέτος 27 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 2.200 λεπτά, ενώ συνολικά έχει σκοράρει συνολικά με τους Αρκάδες τα τελευταία 2 χρόνια 27 τέρματα σε 77 συμμετοχές, με τον ΠΑΣ Γιάννινα 19 γκολ σε 63 ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης 20 γκολ σε 44 ματς, με τον Αρη 7 γκολ σε 33 ματς και 2 γκολ με την Βέστερλο σε 15 συμμετοχές.

Φωτογραφία Eurokinissi


Την ίδια ώρα, τον Μάη του 2018 έπαιξε και μία φορά με την Εθνική ομάδα σε φιλικό κόντρα στην Σαουδική Αραβία.

Το όνομα του τούτη την στιγμή βρίσκεται απλά στο στάδιο της… κουβέντας, δίχως να έχει προκύψει κάτι. Και αυτό διότι τα πάντα για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ θα κριθούν από την απόφαση της UEFA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments