Ελλάδα

Υπάτιος Πατμάνογλου: Θα γίνει πατέρας από στιγμή σε στιγμή

Υπάτιος Πατμάνογλου: Θα γίνει πατέρας από στιγμή σε στιγμή
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, περιμένει από στιγμή σε στιγμή τη γέννηση της κόρης του.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, περιμένει από στιγμή σε στιγμή τη γέννηση της κόρης του.

Η γυναίκα του Εμμανουέλα Βογιατζή βρίσκεται σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας και όλα είναι έτοιμα για να φέρει στο κόσμο το μωράκι τους.

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το θανατηφόρο τροχαίο

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, πριν από δύο χρόνια έχασε στο φρικτό τροχαίο με την Porsche στην Αθηνών-Λαμίας, τη σύζυγο και τον 3 ετών γιο του.

Το θανατηφόρο τροχαίο το είχε προκαλέσει ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO.

Υπάτιος Πατμάνογλου: Γύρισε σελίδα στην ζωή του

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είχε μιλήσει για το τραγικό συμβάν.

«Ζω για δευτερόλεπτα. Μου ήρθε όλη η φωτιά από πίσω. Δεν έχει ήχο το βίντεο, αν ακούγατε ήχο θα ήταν ακόμη χειρότερο. Οι εκρήξεις που γινόντουσαν ήταν εκκωφαντικές. Μόνο το μπαμ που άκουσα, κατάλαβα τι έγινε. Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα πίσω από την πλάτη μου. Ζω… Ήταν ένα θαύμα για μένα. Πέρασα μέσα από τη φωτιά και δεν κάηκα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω το αυτοκίνητο από τις εκρήξεις που γινόντουσαν. Οι ήχοι ήταν τρομακτικοί. Το αυτοκίνητο ήρθε σαν οβίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αντίδρασή του μετά το δυστύχημα, η οποία παραξένεψε αρκετό κόσμο, είπε: «Η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχτεί. Σου λέει αυτός γιατί είναι έτσι; Έχει πάρει τίποτα; Δεν έχω πάρει ούτε μια ουσία. Ούτε ένα ντεπόν. Ήθελα τον πόνο μου να τον δω κατάματα. Ήθελα τη θλίψη μου να την κοιτάξω στα μάτια και να δω πώς θα την πολεμήσω, όχι πώς θα με πολεμήσει η θλίψη εμένα», κατέληξε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Εμμανουέλα, και τώρα θα έρθει στον κόσμο η κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ζευγάρι ανέμενε τη κορούλα τους σε μια εβδομάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται το μωρό θα γεννηθεί γρηγορότερα, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του τοκετού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments