Διεθνή

Βόρεια Καρολίνα λιοντάρι: Επιτέθηκε και κατασπάραξε νεαρή εκπαιδευόμενη (vid)

Βόρεια Καρολίνα λιοντάρι: Επιτέθηκε και κατασπάραξε νεαρή εκπαιδευόμενη (vid)
Βόρεια Καρολίνα λιοντάρι: Βρισκόταν έξω από τον κλειστό χώρο των μεγάλων αιλουροειδών, όταν ξαφνικά δέχθηκε άγρια επίθεση από ένα θηλυκό λιοντάρι.

Βόρεια Καρολίνα λιοντάρι: Η άτυχη Αλεξ Μπλακ βρέθηκε στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη ώρα, όταν μια μεγάλη μπάλα -με την οποία έπαιζαν τα λιοντάρια- είχε μπλοκάρει την είσοδο της περίφραξης των λιονταριών, με συνέπεια να μην μπορεί να κλείσει.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Ζωολογικό Κήπο του Μπέρλινγκτον της Βόρειας Καρολίνας, εκεί όπου η Αλεξ Μπλακ εργάστηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Βόρεια Καρολίνα λιοντάρι: Η άτυχη στιγμή της επίθεσης – Τι συνέβη

Σύμφωνα με την Fox News, ενώ η άτυχη 22χρονη Αλεξ Μπλακ βρισκόταν έξω από τον κλειστό χώρο των μεγάλων αιλουροειδών, δέχθηκε άγρια επίθεση από ένα θηλυκό λιοντάρι, τη 14χρονη Ματάι.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας λεπτομερειακά τα όσα συνέβησαν είπα πως μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το λιοντάρι τη γράπωσε από τον αστράγαλο και ύστερα από τον λαιμό και την έσυρε μέσα στην περίφραξη.

Φύλακες έτρεξαν στο σημείο και έριξαν βολές με ηρεμιστικά στο λιοντάρι, μάταια, όμως.

Τότε οι φύλακες αναγκάστηκαν ν’ ανοίξουν πυρ με πραγματικά όπλα και έπειτα από οκτώ πυροβολισμούς το λιοντάρι «έσβησε».

Δεν κατάφεραν να τη σώσουν, καθώς  η Αλεξ Μπλακ είχε ήδη εγκαταλείψει.

‘Οπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες η Αλεξ ήταν «αρκετή ώρα στο στόμα του λιονταριού».

Η Αλεξ Μπλακ πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία

Τα τραύματα που προκλήθηκαν από τα λιοντάρια ήταν ανεπανόρθωτα. Η νεαρή εκπαιδευόμενη, σύμφωνα με τα αίτια θανάτου που διερευνήθηκαν, πέθανε από αιμορραγία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις τακτικές έρευνες που πραγματοποιούνται σε κέντρα με άγρια ζώα, δεν είχαν βρεθεί παραλείψεις στο συγκεκριμένο Κέντρο, σε ελέγχους που έγιναν το 2017 και το 2018.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments