Πολιτική

Τζανακόπουλος: Χαμός σε ομιλία του στην Κατερίνη – “Είστε προδότες” (vids)

Τζανακόπουλος: Χαμός σε ομιλία του στην Κατερίνη – “Είστε προδότες” (vids)
Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Κατερίνη.

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη Πιερίας.

Περίπου 250 άτομα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της μακεδονικής πόλης, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν σπεύσει στο σημείο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Μάλιστα, οι αρχές προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές. Οι διαδηλωτές, πλην του κ. Τζανακόπουλου, αποδοκίμασαν και τους βουλευτές Στέργιο Καστόρη και Χάρη Τσανακλή.

Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν χαρακτηριστικά: “Αλήτες, προδότες πολιτικοί”.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο του thestival.gr από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος:

Τα απρόοπτα και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ξαφνικά την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μια νεαρή κοπέλα σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης.

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια. Προδότες είστε ρε!» φώναζε η νεαρή κοπέλα, την ώρα που άλλοι παρευβρισκόμενοι στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ της φώναζαν «μόνο εσύ είσαι Ελληνίδα;». Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε έξω από την αίθουσα και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέχισε την ομιλία του.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο από το περιστατικό:

Τζανακόπουλος: Τίτλος τιμής να είμαστε απέναντι στο μίσος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ομιλία του κατά την κομματική εκδήλωση στην Κατερίνη, δήλωσε ότι κόντρα στους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, το μήνυμα της Αριστεράς είναι αλληλεγγύη, η φιλία, η ισότητα και η Δικαιοσύνη.

«Για εμάς είναι τίτλος τιμής να είμαστε απέναντι στο μίσος, τον διχασμό, τον εθνικισμό και την ακροδεξιά», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για την κυβέρνηση υπογράμμισε ότι εργάστηκε αποφασιστικά, αποτελεσματικά και έντιμα και έθεσε το δίλημμα των βουλευτικών εκλογών, για τις οποίες είπε ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο και θα είναι νικηφόρες για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Αριστερά δεν λύγισε ποτέ απέναντι σε παρακρατικές μεθόδους και τη φασιστική τρομοκρατία, το ξέρουν καλύτερα από εμένα και οι αριστεροί βουλευτές της Πιερίας που ήρθαν αντιμέτωποι με το τέρας της ακροδεξιάς», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, απευθυνόμενος στους παριστάμενους τρεις τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Αστέριο Καστόρη, Μπέττυ Σκούφα και Χάρη Τζαμακλή).

«Είμαστε περήφανοι και περήφανες για κάθε έναν και κάθε μια που αντιστάθηκε και στάθηκε όρθιος απέναντι στο παρακράτος και τον εθνικισμό. Γιατί είναι θέμα αρχής να αντιπαρατίθεσαι με την ελληνική ακροδεξιά. Αυτούς που όποτε επικράτησαν οδήγησαν τον τόπο σε εθνικές τραγωδίες. Είναι ένας πραγματικός τίτλος τιμής», επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας.

Επεσήμανε πως «δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν φοβόμαστε να την υπερασπιστούμε, είναι το εμβληματικό στοιχείο της στρατηγικής της κυβέρνησης», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα ιστορικό βήμα για την επίλυση μιας διένεξης σχεδόν 30 χρόνων που γεννήθηκε και γιγαντώθηκε πάνω στην πατριδοκαπηλία, την παραχάραξη της ιστορίας και έγινε το όχημα για να χτιστούν πολιτικές καριέρες και στις δύο πλευρές των συνόρων. Σήμερα, η Ελλάδα και η Βόρεια Μακεδονία μπορούν πλέον να εργαστούν ως εταίροι σε μια κοινή προσπάθεια για τη σταθερότητα και τη συνανάπτυξη σε μια περιοχή που όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί η μπαρουταποθήκη της Ευρώπης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments