Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας – Δείτε σε ποιες περιοχές

Διακοπές ρεύματος στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας – Δείτε σε ποιες περιοχές
Διακοπές ρεύματος: Χωρίς ρεύμα το Κρυονέρι Αττικής και άλλες περιοχές στα βόρεια προάστια για πάνω από 14 ώρες.

Διακοπές ρεύματος: Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ωκεανίς» σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Τα προβλήματα οφείλονται κυρίως σε πτώσεις δένδρων πάνω στα καλώδια του δικτύου της ΔΕΗ, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Διακοπές ρεύματος: Χωρίς ρεύμα το Κρυονέρι Αττικής και άλλες περιοχές στα βόρεια προάστια για πάνω από 14 ώρες.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει αυτήν την ώρα στο Κρυονέρι Αττικής, όπου δεκάδες σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για πάνω από δεκατέσσερις ώρες.

Πολύωρες διακοπές ρεύματος παρουσιάστηκαν επίσης στην Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, στον Γέρακα, Παλλήνη και στο κομμάτι της Αναβύσσου μέχρι τον Μαραθώνα .

«Η κατάσταση στο νομό Αττικής είναι φρικτή, υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα», δήλωσε στο Θέμα 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Όπως επισήμανε ο κ. Μανιάτης, «έχουν πέσει πάρα πολλά δέντρα. Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές της Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης και στην Ανατολική Αττική από την Ανάβυσσο μέχρι τη λίμνη του Μαραθώνα.

Νέα Σμύρνη: Δέντρο καταπλάκωσε οχήματα

Τουλάχιστον δώδεκα αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από πεύκο που έπεσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στη Νέα Σμύρνη. Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα και ευτυχώς εκτός από τις ζημιές σ’ αυτά δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν δεκαέξι πυροσβέστες.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 129 κλήσεις μόνο για κοπές δένδρων που έχουν πέσει από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ περίπου εκατό κλήσεις έχει δεχθεί προκειμένου να απομακρύνει αντικείμενα που έχουν καταπέσει στους δρόμους, κλείνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την κυκλοφορία.

Νωρίτερα έκλεισε η οδός Ομορφοκκλησιάς στη Νέα Ιωνία, από την συμβολή με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, εξαιτίας πτώσης δένδρου από τον αέρα, ενώ στην οδό Βικέλα στον Άγιο Ελευθέριο έπεσε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία από την οδό Κουρτίδου προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Κέντρο Βλαβών της περιοχής που ανήκει το ακίνητό σας

Μέσω της ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τηλέφωνα των Κέντρων Βλαβών, για τις Προγραμματισμένες Διακοπές Ρεύματος καθώς και να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σε περίπτωση βλάβης (διακοπής ρεύματος).

Σε περίπτωση βλάβης επικοινωνήστε με το Κέντρο Βλαβών της περιοχής που ανήκει το ακίνητό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments