Αθλητισμός

AEK: Φιάσκο με το κλειστό των Άνω Λιοσίων

AEK: Φιάσκο με το κλειστό των Άνω Λιοσίων
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να της παραχωρηθεί το κλειστό των Άνω Λιοσίων, για να μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να της παραχωρηθεί το κλειστό των Άνω Λιοσίων, για να μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να τρέχει την όλη διαδικασία με συζητήσεις με την κυβέρνηση.

Οι ομοσπονδίες πάλης που στελεχώνονται τα τελευταία χρόνια στο κλειστό, ξεσηκώθηκαν και βρέθηκαν αντιμέτωποι στις συγκεκριμένες σκέψεις.

Όμως, η διαφορά είναι ότι οι ίδιοι δεν μπορούν και το έχουν αποδείξει αποδεδειγμένα να συντηρήσουν το κλειστό της πάλης, με τελευταίο περιστατικό να είναι η ματαίωση του διεθνές τουρνουά πάλης «Ακρόπολης» λόγω ότι δεν είχε… θέρμανση το κλειστό και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που είχαν πλήξει απ’ το Σάββατο την Αττική, είχε ως αποτέλεσμα να να μην μπορεί να διοργανωθεί το τουρνουά, σύμφωνα με το AEK 1924.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη όπως είναι λογικό έφερε την αγανάκτηση των προπονητών και των αθλητών, γιατί εκτός απ’ το πρόβλημα του γηπέδου, είχαν θέμα και απ’ την διοργάνωση με τις ξένες αποστολές που διέμεναν σε ξενοδοχείο να αντιμετωπίζουν κι εκεί διάφορα προβλήματα.

Κάτι τέτοιο έφερε τον εκνευρισμό και την αποχώρηση τους.

Βέβαια, υπήρξαν και έντονοι διαπληκτισμοί ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο, Κώστα Θάνο και προπονητών, ενώ όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί αποδοκίμασαν τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο ήταν επικίνδυνο για τους αθλητές.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα στηρίξει έμπρακτα την συγκεκριμένη προσπάθεια, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα, αλλά και να προχωρήσει στην μετατροπή του κλειστού πάλης σε μπάσκετ για να στεγαστεί εκεί η ΑΕΚ.

Όταν προχωρήσει η υπόθεση και περάσει στην δικαιοδοσία της ΚΑΕ το κλειστό και ξεκινήσουν οι εργασίες για την μετατροπή, είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να εξασφαλίσει την συντήρηση του γηπέδου για την ομαλή διεξαγωγή αγώνων και να μην αντιμετωπίζει κανένας αθλητής ή θεατής πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments