Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Δεν μιλιόταν ο Φορτούνης μετά τον αποκλεισμό”

Ολυμπιακός: “Δεν μιλιόταν ο Φορτούνης μετά τον αποκλεισμό”
Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Ντιναμό Κιέβου και οι παίκτες του "χαλάστηκαν" επειδή ξέρουν ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Ο Ολυμπιακός είχε θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League, ωστόσο ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Κιέβου έκοψε τα φτερά στους Πειραιώτες. Έτσι, όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν οι παίκτες που ενοχλήθηκαν μετά το 1-0 που τους έθεσε αυτόματα εκτός διοργάνωσης.

Ήξεραν ότι αδίκησαν του εαυτούς τους και γι’ αυτό μετά την λήξη της αναμέτρησης ξέσπασαν. Ο λόγος αρχικά για τον Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος ήταν εκτός εαυτού. Ο Πορτογάλος προσπάθησε όσο δεν πήγαινε είχε αρκετά υψηλή απόδοση, ωστόσο το αποτέλεσμα τον απογοήτευσε ιδιαίτερα.

Eurokinissi


Από την άλλη, αυτός που πραγματικά δεν μιλιόταν ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μέσος όπως γράφει το το Sportime ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο αεροπλάνο της επιστροφής, αφού δεν ήθελε να πιστέψει πως η ομάδα του δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Φορτούνης την φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και πίστευε ότι το φετινό σύνολο του Ολυμπιακού θα κατάφερνε να πετύχει κάτι παραπάνω φέτος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Eurokinissi


Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος. Οι δύο αυτοί στόχοι ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να συνδυαστούν από το απόλυτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments