Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στόχος το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν

Ολυμπιακός: Στόχος το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν
Ο Ολυμπιακός θέλει να μην αφήσει ούτε μισό βαθμό στους αγώνες που θα παίξει από εδώ και πέρα.

Να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, έχει θέσει ως στόχους του ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.  Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο 4-1 επί της ΑΕΚ στο σημερινό (25/2/19) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ταυτόχρονα, θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Ηράκλειο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η οποία στοίχισε σημαντικά στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Eurokinissi


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τους «ερυθρόλευκους» σε σχέση με το μεσοβδόμαδο ματς με την Ντιναμό στο Κίεβο.

Συγκεκριμένα, ο Σα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Κούτρης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Χασάν και ο Σολδάνο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί, οι τραυματίες Ζιλ Ντίας, Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς και ο τιμωρημένος Σισέ.

  • Το tweet με την αποστολή του Ολυμπιακού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments