Πολιτισμός

Oscars 2019 winners: Όταν ο Λάνθιμος έκλαψε για το Όσκαρ της Ολίβια Κόλμαν (vid)

Oscars 2019 winners: Όταν ο Λάνθιμος έκλαψε για το Όσκαρ της Ολίβια Κόλμαν (vid)
Oscars 2019 winners: Ο Γιώργος Λάνθιμος στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

Oscars 2019 winners: Το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν στα Όσκαρ 2019.

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου παρά τις δέκα υποψηφιότητες, πήρε μόνο ένα χρυσό αγαλματίδιο στην 91η απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre, του Λος Άντζελες. Η Ολίβια Κόλμαν επικράτησε της Γκλεν Κλόουζ, κερδίζοντας το Όσκαρ A’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην «Ευνοούμενη», στην οποία υποδύεται τη Βασίλισσα Άννα.

Η Ολίβια Κόλμαν έμεινε άφωνη στο άκουσμα του ονόματός της, ενώ μόλις ανέβηκε να πάρει το βραβείο Όσκαρ δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε ένα τέτοιο βραβείο, αναφωνώντας «Ουάου, έχω ένα Όσκαρ, γειά».

Ωστόσο την ώρα που η Ολίβια Κόλμαν έλεγε σε όλους τους διάσημους καλεσμένους της τελετής των Όσκαρ 2019 πως δεν θα βάλει τα κλάματα πάνω στην σκηνή, ο Έλληνας σκηνοθέτης της ταινίας «Η Ευνοούμενη» (The Favourite), Γιώργος Λάνθιμος, δεν άντεξε και… δάκρυσε.

Κάνοντας κοντινό η κάμερα στον Έλληνα σκηνοθέτη και στην γυναίκα του, Αριάν Λαμπέντ, και οι δύο ήταν εμφανώς συγκινημένοι από τη βράβευση της Βρετανίδας ηθοποιού Ολίβια Κόλμαν.

https://www.youtube.com/watch?v=hy8z_Tq_VHo

Oscars 2019 winners: Η Ολίβια Κόλμαν μιλάει για τον Λάνθιμο

Η Ολίβια Κόλμαν ήταν όντως εξαιρετική στον ρόλο της και κατάφερε να αφήσει πίσω τις αντιπάλους της. Με το πού ακούστηκε το όνομά της έτρεξε πλάι της ο Λάνθιμος για να την αγκαλιάσει. Και εκείνη όμως στην ομιλία της τον ευχαρίστησε πρώτο-πρώτο, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης, ενώ εκείνος την άκουγε πολύ συγκινημένος.

«Είναι ξεκαρδιστικό! Αν ξεχάσω κανένα, θα σας σκάσω ένα φιλί μετά. Γιώργο, είσαι ο καλύτερος σκηνοθέτης με την καλύτερη ταινία. Έμα (Στόουν) και Ρέιτσελ (Βάις), με κάνατε ευτυχισμένη κάθε μέρα. Γκλεν Κλόουζ, είσαι το είδωλό μου, δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα» είπε, φανερά συγκινημένη, η Ολίβια Κόλμαν. Ευχαρίστησε την ατζέντη της, την οικογένειά της, τα παιδιά της που παρακολουθούν την τελετή από το σπίτι. Και φυσικά τον σύζυγό της, τον καλύτερό της φίλο εδώ και 20 χρόνια όπως είπε.

Πριν από τη σημερινή τελετή, η Βρετανίδα ηθοποιός είχε κερδίσει επίσης το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας στη Βενετία, τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου ρόλου (στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ), το βραβείο BAFTA και πάνω από 30 ακόμα βραβεία Αμερικανικών Κριτικών Ενώσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments