Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (25/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (25/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (25/2/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Το ότι μπορείτε να τα έχετε όλα είναι μύθος και μάλιστα επικίνδυνος. Εσείς και ο/η σύντροφός σας δε θέλετε να εξαντληθείτε από τώρα, έτσι δεν είναι;

Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να τα έχετε όλα, απλά όχι ταυτόχρονα. Βάλτε προτεραιότητες!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας προστρέχει σε εσάς με μια σοβαρή ανησυχία, οπότε συμπεριφερθείτε με σεβασμό ακόμη και αν η κατάσταση σας φαίνεται κάπως ανόητη. Προφανώς για αυτούς σημαίνει (ή αντιπροσωπεύει) κάτι σοβαρότερο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάποιες πιεστικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να ζητούν επίμονα την προσοχή τη δική σας και του/της συντρόφου σας, ιδιαίτερα εάν αφορούν το σπίτι σας. Αντιμετωπίστε τις άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σας απασχολήσουν περισσότερο από όσο πρέπει.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (25/2/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μέρες σαν και αυτή χαίρεστε να κάθεστε σπίτι. Κανείς δεν ξέρει να φτιάχνει μια ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα όπως εσείς. Αν το μόνο που θέλετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είναι να ακυρώσετε όλα σας τα σχέδια, να κουλουριαστείτε στον καναπέ και να παίξετε επιτραπέζια, τότε αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Το να φροντίζετε το σώμα σας, βοηθάει και την ψυχή σας (για να μην αναφέρουμε πόσο βοηθάει τη σχέση και τη γραμμή σας). Βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Δοκιμάστε γιόγκα για ζευγάρια. Ή έστω πηγαίνετε μια βόλτα μετά το δείπνο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς οι δύο έχετε διάθεση να κακομάθετε τους εαυτούς σας με κάτι ας πούμε άτακτο. Προσπαθήστε να αντισταθείτε – ή μάλλον ενδώστε άφοβα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα το παρακάνετε. Δεν πάει στα κομμάτια – για μια φορά μπορείτε να το παρακάνετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Καταλαβαίνετε ότι είναι κάτι σοβαρό για τον/την αγαπημένο/η σας αλλά ένα κομμάτι σας θα ήθελε να τους υπενθυμίσει ότι πρόκειται απλά για ένα μέρος της κατάστασης. Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μεταβιβάσει μια τόσο ευαίσθητη πληροφορία χωρίς να πληγώσει τα συναισθήματα τους, αυτός είστε εσείς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Στους ανθρώπους αρέσει να αισθάνονται ότι είναι απαραίτητοι. Εσείς πάλι ως ανεξάρτητη φύση που είστε, πολλές φορές το ξεχνάτε. Δε χρειάζεται να φτάσετε στο σημείο να προσποιείστε ότι είστε αβοήθητοι – απλά να θυμάστε ότι στον/στη σύντροφο σας αρέσει να αισθάνεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (25/2/19)

Ωροσκόπιο Τοξότης

Συνεχίστε την καλή δουλειά! Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε περίσσεια ενέργεια που σας κάνει να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας μέχρι να είστε σίγουροι ότι τα έχετε ολοκληρώσει τέλεια. Θα πρέπει όμως να θυμάστε να κάνετε ένα διάλειμμα πότε-πότε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια σας είναι μεταδοτικά. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να γκρινιάζει στην αρχή αλλά μόλις καταφέρετε να τους σηκώσετε από τον καναπέ δείχνουν την ίδια ή και περισσότερη ανυπομονησία να συμμετέχουν στα εγχειρήματα σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Απλά χαλαρώστε και όλα θα πάνε καλά. Είναι δύσκολο να το καταλάβετε όταν κοιτάτε μια κατάσταση από πολύ κοντά – σας φαίνεται αξεπέραστη. Δοκιμάστε να κάνετε ένα βήμα πίσω ώστε να τη δείτε στις πραγματικές της διαστάσεις.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η οικειότητα είναι κάτι υπέροχο στο κατάλληλο περιβάλλον. Οπότε ζητήστε από τους γονείς σας να σας κρατήσουν τα παιδιά, καθαρίστε το σπίτι, τραβήξτε τις κουρτίνες και ανάψτε μερικά κεριά. Δημιουργήστε ερωτική ατμόσφαιρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments