Άποψη

Αλέφαντος: “Αυτός ο προπονητής πρέπει να φύγει”

Αλέφαντος: “Αυτός ο προπονητής πρέπει να φύγει”
Ο Νίκος Αλέφαντος δε θέλει προπονητή να... μαθαίνει στην πλάτη της ομάδας του και μέσω του blog του στο pagenews.gr ζητάει την αλλαγή του άμεσα.

Νίκος Αλέφαντος… on fire. Ζητάει αλλαγή προπονητή εδώ και τώρα αφού “είμαστε κολοσσός και δε θέλουμε προπονητή να μαθαίνει στην πλάτη της ομάδας, αλλά έμπειρο και ικανό”. Τι σχολιάζει για τα ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Μάντσεστερ, τι λέει για τις… ξεπλυμένες φόρμες τις ξεθωριασμένες και με ποιον συγκρίνει τον Λιονέλ Μέσι.

“Ολυμπιακό δεν είδα γιατί είχα την εκπομπή στην τηλεόραση. Όμως είδα τα άλλα ματς και θα πω πράγματα που έχουν σχέση και με τον Ολυμπιακό.

Ξεκινάω από το ΠΑΟΚ- Άρης. Ο Σάββας Παντελίδης έπαιξε όπως θα μπορούσε και θα έπρεπε να παίξει ο Ολυμπιακός. Με πολύ χαμηλό μπάτζετ και όμως πήγε ο Άρης ψυχωμένος, έξυπνα στημένος, και πάτησε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Για τα ρόστερ και τα λεφτά των δύο ομάδων, ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός.

Έξυπνα ο Παντελίδης έστειλε τον Σιώπη να κυνηγάει τον Μπίσεσβαρ. Αυτό που έχω πει ότι δεν κάνουν οι αντίπαλοι προπονητές πάνω στον Φορτούνη. Γρήγορος ο Άρης, σφικτή η άμυνα, και έβγαινε με 4-5 παίκτες μπροστά. Ο Ολυμπιακός αν είχε παίξει έτσι στην Τούμπα όχι μόνο θα έπαιρνε την ισοπαλία, αλλά μπορούσε και να νικήσει. Δεν πας να παίξεις ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας εκεί. Θέλει τακτική. Αν είχε πάρει την ισοπαλία ο Ολυμπιακός τώρα η διαφορά θα ήταν 4 βαθμούς, όχι 7.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός. Δεν είχε ταχύτητα, δεν είχε λύσεις, τον μπλόκαρε ο Άρης. Να κουνηθούν δεν μπορούσαν.


Αλέφαντος: Αν γίνει και αυτό στον Ολυμπιακό δε θα τρώγεται με τίποτα


Τι να την κάνω εγώ την ωραία μπάλα και να χάνω το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει υστερήσει στην τακτική σε κρίσιμα ματς φέτος. Εγώ σαν προπονητής μιλάω. Και ξέρουν οι αναγνώστες ότι πάγια η άποψή μου τόσα χρόνια είναι ότι η ωραία μπάλα είναι για να τρως πατατάκια στην εξέδρα. Ωραία μπάλα με νίκη ναι. Ωραία μπάλα με απώλειες βαθμών δεν μου κάνει.

Μάντσεστερ- Λίβερπουλ το χειρότερο ματς στην Αγγλία. Τίποτα δεν έπαιξαν, 0-0 όλα. Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν πρέπει να μείνει ο Σόλσκιερ και του χρόνου. Γιουνάιτεντ είμαι. Δεν θέλω προπονητή να μαθαίνει στην πλάτη της ομάδας μου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κολοσσός, έφυγε ο Φέργκιουσον και δεν βρήκε ακόμα αντικαταστάτη. Θέλει έμπειρο και ικανό προπονητή.

Έχει πέσει γενικώς το επίπεδο των προπονητών στην Αγγλία. Ο Σάρι λόγου χάρη στην Τσέλσι, κωμωδία ήταν αυτό που έγινε, να θέλει να αλλάξει τον τερματοφύλακα στο τέλος για να βάλει τον άλλο που είναι σπεσιαλίστας στα πέναλτι, αλλά ο βασικός αρνιόταν να βγει! Του έκανε συνεχή νοήματα, του φώναζε, αλλά ο τερματοφύλακας αρνιόταν να βγει! Δεν ξανάγινε. Εκεί κανονικά αν είσαι προπονητής λες “ή αυτός ή εγώ” και παραιτείσαι.

Εγώ είμαι φυσιογνωμιστής, πολλές φορές κόβω τον άλλο από τη φάτσα. Αν δεις τον Σάρι στο δρόμο θα νομίζεις ότι είναι… ζητιάνος. Αν του δώσεις ένα κασελάκι κάνει και για λούστρος. Έλα μωρέ, ποιος Σάρι με τις ξεπλυμένες φόρμες τις ξεθωριασμένες. Απορώ πώς τον κρατάει ακόμα ο Αμπράμοβιτς.

Αν μου έχει τύχει εμένα ποτέ να λέω σε παίκτη να βγει και να μην βγαίνει; Ποτέ ρε!

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ κρίσιμο ματς που θα μπορούσε να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Όμως είναι χάλια ο Παναθηναϊκός. Πελαγοδρομεί τον τελευταίο καιρό. Το είχα πει στις αρχές ότι μην περιμένετε να έχει μεγάλη διάρκεια το θαύμα με παίκτες μικρούς και παίκτες μέτριους, ήταν αναμενόμενο για εμένα να κρεμάσει ο Παναθηναϊκός. Στη Νέα Σμύρνη έχασαν τα αβγά και πασχάλια. Δραματική κατάσταση. Μπορούσε να φάει και άλλο γκολ.

Κλείνω με το απίθανο χατ τρικ του Μέσι. Έχω τοποθετηθεί επανειλημμένως ότι είναι πολύ καλύτερος ως παίκτης του Μαραντόνα. Έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα. Κάνει απίθανα πράγματα συνεχώς. Για εμένα τώρα έχει φτάσει ήδη τον Πελέ. Πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσει. Έχει ξεβρακώσει για να μην πω… ξεκωλιάσει τους αντίπαλους γκολκίπερ.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments