Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Γκάζια από τον Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Γκάζια από τον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Ζήτησε άμεση αντεπίθεση στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε από παίκτες και προπονητή να βγάλουν αντίδραση ενόψει της συνέχειας της σεζόν, αρχής γενομένης από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

O Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και είχε αναλυτικές συζητήσεις με τους στενούς του συνεργάτες και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος για αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη, αλλά και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αφενός από την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα, αφετέρου από την αντιμετώπιση της διαιτησίας σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο Νορβηγός Χάνσεν και ο πρώτος βοηθός του, Κνούτσεν, με τις αποφάσεις τους, σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη και αυτός ο κακός ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να κερδίσει προχθές το βράδυ, εάν δεν μετρούσε το γκολ οφ σάιντ του Βέλεθ, που δεν είδε ο επόπτης Κνούτσεν.

Τα παράπονα για την διαιτησία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μεταβιβάστηκαν στον Μέλο Περέιρα και τους επιτετραμμένους της UEFA και της FIFA στην Ελλάδα.

Για την συγκεκριμένη φάση παρεμπιπτόντως, ήταν απόλυτοι οι τηλεκριτικοί (Βαρούχας στη ΕΡΤ και Κάκος στο Open), τονίζοντας πως το γκολ του Βέλεθ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Σαββίδης ζήτησε εγρήγορση από όλους, τόνισε πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι διπλός, να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και είναι αναγκαίο να διατηρηθεί η αυτοσυγκέντρωση όλων για να συνεχιστεί η πορεία προς τους τίτλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments