Αθλητισμός

Χουάν Κάλα: Πιθανό να ενδιαφερθεί η ΑΕΚ για την περίπτωσή του

Χουάν Κάλα: Πιθανό να ενδιαφερθεί η ΑΕΚ για την περίπτωσή του
Ο Χουάν Κάλα φέρεται ότι ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί την υπόθεσή του.

Ο Χουάν Κάλα είχε περάσει από τα μέρη μας τη σεζόν 2011-12, υπογράφοντας ως δανεικός στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.

Έκτοτε ακολούθησε το πέρασμά του από την Αγγλία (Κάρντιφ), ο επαναπατρισμός του (Γρανάδα, Χετάφε) αλλά και η θητεία του στη Λας Πάλμας, η οποία συνεχίζεται, αλλά… όχι για πολύ.

Ο Χουάν Κάλα αγωνίζεται στην πρώην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο δεν φέρεται διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Όλα δείχνουν ότι η Λας Πάλμας δεν θα προλάβει το “τρένο” της ανόδου. Κάτι, που οδηγεί τον 29χρονο αμυντικό σε εξέταση των διαθέσιμων επιλογών.

Όπως αναφέρει το “Agent Greek” του Sportime, ο Κάλα ίσως και να κοιτάξει ξανά προς τη μεριά της Ελλάδας. Ο παίκτης δεν φέρεται διατεθειμένος να παίξει ξανά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, πόσο μάλλον να ανανεώσει με τη Λας Πάλμας.

Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, γεγονός που οδηγεί τον ατζέντη του στο να αναζητήσει κάθε διαθέσιμη επιλογή. Μεταξύ αυτών… και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sportime, στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά την περίπτωσή του. Συν τοις άλλοις, το καλοκαίρι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κίνηση για κάποιο στόπερ. Παράλληλα, οι “μετοχές” του Κάλα θα ανέβουν, σε περίπτωση που παραμείνει στον πάγκο ο Χιμένεθ, ο οποίος γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από το πέρασμά του στη Λας Πάλμας.

Συν τοις άλλοις, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Χουάν Κάλα είχε “παίξει” ως περίπτωση για την ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα τη δεύτερη φορά που αυτό συνέβη, οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε υπογραφές, ωστόσο το θέμα “χάλασε” στο φινάλε.

Μένει λοιπόν να φανεί το αν η τρίτη “κρούση” που πιθανότατα θα γίνει το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, είναι και η… τυχερή για τον Κάλα και την ΑΕΚ. Για την ώρα, ο ποδοσφαιριστής παραμένει στο δυναμικό της Λας Πάλμας, από την οποία θέλει να απεμπλακεί με το που τελειώσει η σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments