Μedia

Master Chef: Αποχώρησε ο Γιώργος Ορφανός (pics&vid)

Master Chef: Αποχώρησε ο Γιώργος Ορφανός (pics&vid)
Οι κριτές του Master chef τόνισαν πως και οι τρεις προτεινόμενοι δεν ικανοποίησαν με τα πιάτα τους, ωστόσο, το χειρότερο ήταν του Γιώργου ο οποίος και αποχώρησε.

Ο Γιώργος Ορφανός ήταν αυτός που αποχώρησε από το Master Chef την Τρίτη (26/2), καθώς οι κριτές θεώρησαν πως το δικό του πιάτο ήταν το χειρότερο.

Η σημερινή δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική, καθώς οι τρεις προτεινόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν μια τάρτα λευκής σοκολάτας με υφές μάνγκο και κουλί καρύδας.

Οι προτεινόμενοι, Χαράλαμπος Κοτσώνης, Ασημίνα Ουστάλι και Γιώργος Ορφανός φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Έφτιαξαν το γλυκό που τους ζητήθηκε, ωστόσο τα πιάτα τους δεν ικανοποίησαν τους κριτές.

Ωστόσο, το χειρότερο πιάτο ήταν του Γιώργου ο οποίος και αποχώρησε.

Master Chef: Η Άλκηστις “λύγισε” με την αποχώρηση του Γιώργου

O Γιώργος Ορφανός ήταν εκείνος ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, με τους άλλους δύο υποψήφιους να επιστρέφουν στο σπίτι.

Η Άλκηστις δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για την αποχώρηση του συμπαίκτη της και ξέσπασε.

«Ήταν ένας άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί, από την αρχή. Τώρα, αν το κάθε τσουτσέκι δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου. Εγώ ή αυτός. Τέλος. Και πως δεν του έπαιξα στα μούτρα (έριξα μπουνιά) να κάνει τον σταυρό του και να έχει Άγιο», είπε για τον Αλέξανδρο και για τη συμπεριφορά του, ενώ πρόσθεσε: «Τώρα που δεν ήρθε πίσω ο Γιώργος, χαίρεται. Τον θεωρούσε όμως φίλο του, μια χαρά τον είδα να χαιρετά και τους υπόλοιπους. Τώρα θα απομακρυνθώ απ΄όλους και όλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments