Αθλητισμός

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-3: Πάρτι του Σουάρες, θρίαμβος της Μπάρτσα

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-3: Πάρτι του Σουάρες, θρίαμβος της Μπάρτσα
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-3: Με τον Σουάρες να σημειώνει δύο γκολ και να είναι μέσα και στο τρίτο, η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 3-0 στο Clasico μέσα στο Μπερναμπέου και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-3: Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σουάρες και με τρομερή αποτελεσματικότητα, η Μπαρτσελόνα άλωσε τον Μπερναμπέου και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε ένα ματς, μάλιστα, που στο πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε τα όσα θα συνέβαιναν.

Η Ρεάλ ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο μέρος και έδειχνε ικανή να υπερασπιστεί το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη. Με τον Βινίσιους Τζούνιορ να τα κάνει όλα τέλεια, αλλά να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια, η Ρεάλ ήταν και περισσότερο απειλητική και πιο πιεστική. Πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε τρομερές ευκαιρίες με τον Βινίσιους και τον Μπενζεμά να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με το αποτέλεσμα μέχρι εκείνη τη στιγμή να αδικεί ξεκάθαρα του Μαδριλένους.

Και εκεί που όλοι περίμεναν πως θα δούμε ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο θα… σπάσουν καρδιές, η Μπαρτσελόνα το μετέτρεψε σε περίπατο. Κάνοντας γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε και έχοντας απίστευτη αποτελεσματικότητα, προκρίθηκε με θρίαμβο και με τον Σουάρες απόλυτο πρωταγωνιστή.

Στο 50′ ο Ντεμπελέ μπήκε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα και ο Σουάρες με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ παγώνοντας το Μπερναμπέου. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ρεγκιλόν να ισοφαρίσει και άλλη μία με τον Βινίσιους, αλλά από τη στιγμή που δεν το έκανε, άφησε την Μπάρτσα να τη… διαλύσει στην κόντρα επίθεση.

Σε μία τέτοια στο 69′ και πάλι ο Ντεμπελέ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά αυτή τη φορά, έκανε την παράλληλη σέντρα προς τον Σουάρες και πριν τη στείλει στα δίχτυα ο Ουρουγουανός σημείωσε αυτογκολ ο Βαράν. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το… τελειωτικό χτύπημα, με τον Σουάρες να μπαίνει στην περιοχή, τον Κασεμίρο να τον ανατρέπει και τον Ουρουγουανό με εκτέλεσε α λα Πανένκα να γράφει από τη βούλα του πέναλτι το τελικό 3-0 που στέλνει την Μπαρτσελόνα στον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments