Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Έχει αδερφό και είναι ολόιδιοι

Σάκης Ρουβάς: Έχει αδερφό και είναι ολόιδιοι
Ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι μοναχοπαίδι. Έχει έναν αδερφό με τον οποίο μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι το μέλος από την οικογένεια Ρουβά που όλοι γνωρίζουμε. Ωστόσο, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης έχει έναν αδερφό με τον οποίο μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αδερφό και μάλιστα μοιάζουν σαν δίδυμοι!

Οι δύο άντρες αν και έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, μιας και ο Αποστόλης είναι μικρότερος, εμφανισιακά μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Ο Αποστόλης Ρουβάς είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια.

Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, ενώ από τα περασμένα Χριστούγεννα εργάζεται ως μετρ σε εστιατόριο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι.

Ο Απόστολος Ρουβάς αποφάσισε να ζήσει στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα.

Ασχολήθηκε με τα σπορ, ωστόσο αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι ο χορός.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του δειλά με κάποια μαθήματα στην Κέρκυρα, συνέχισε όμως πιο εντατικά στην Αθήνα.

Αφού δοκίμασε διάφορα είδη, κατέληξε σ’ αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, τους λάτιν χορούς.

Λίγα λόγια για τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς (Μαντούκι Κέρκυρας, 5 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας, ηθοποιός και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του ’80.

Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards.

Επίσης, έχει ανακηρυχθεί “Άντρας της χρονιάς”, έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards.

Το 2009, το περιοδικό “Down Town”, του έδωσε τον τίτλο “Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας”, ενώ το “Forbes” τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι.[3] Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

Επίσης, ο Ρουβάς ασχολείται ενεργά με τις φιλανθρωπίες και τους εράνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments