Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τρομερή απόδοση στα ημιτελικά του Ντουμπάι (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τρομερή απόδοση στα ημιτελικά του Ντουμπάι (vids)
Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στα δύο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως στο τρίτο και τελευταίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του.

Στα προημιτελικά του όπεν στο Ντουμπάι ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, νο 11 στον κόσμο και νο 5 στο ταμπλό, νίκησε με 7-6(4), 6-7(1), 6-1 τον 22χρονο Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκαζ, νο 77 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο Χούρκαζ ήταν αυτός που έναν γύρο πριν είχε κάνει την έκπληξη και είχε αποκλείσει τον Κέι Νισικόρι.

Στους «4» ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 32χρονο Γάλλο Γκαέλ Μονφίς, νο 23, ο οποίος μπορεί σήμερα να έχασε ένα σετ, αλλά έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και νίκησε με 6-1, 6-7 (3), 6-2 τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις (νο 113).

Θυμίζουμε πως στον α΄ γύρο ο -θριαμβευτής της Μασσαλίας- Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-3 του Αυστραλού Ματ Έμπντεν (νο 47) και στον Β’ γύρο με 6-3, 6-1 του Λευκορώσου Εγκόρ Γκερασίμοφ (νο 155).

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέσα στο 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει το δικό του παραμύθι μέσα στο 2019. Μετά την εκπληκτική πορεία του στο Australian Open, ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε το ATP 250 της Μασσαλίας και βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας των εσόδων από έπαθλα στο τένις στη φετινή χρονιά.

Ο Έλληνας τενίστας γράφει ιστορία και την ίδια ώρα βλέπει τον τραπεζικό λογαριασμό του να αυξάνεται συνεχώς.

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του σε τουρνουά της ATP, νικώντας τον Κουκούσκιν στον τελικό της Μασσαλίας και πήρε το ποσό των 110.655 ευρώ.

Πόσα χρήματα έχει βάλει στα ταμεία του ο νεαρός τενίστας;

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κερδίσει περίπου 766.000 ευρώ μέσα στο 2019. Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, το πήρε φυσικά στο Australian Open, όπου κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Με τα συγκεκριμένα έσοδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (2,6 εκ.) και τον Ραφαέλ Ναδάλ (1,3 εκ.).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments