Αυτοκίνητο

Nissan Kicks Surf: Tο απόλυτο όχημα για… surfer

Nissan Kicks Surf: Tο απόλυτο όχημα για… surfer
Το Nissan Kicks Surf είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για όσους αναζητούν το κάτι διαφορετικό.

Εμπνευσμένο από τους πρωτοπόρους surfers, το Nissan Kicks Surf είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για όσους αναζητούν το κάτι διαφορετικό, καθώς είναι εφοδιασμένο με ράγες αλουμινίου στην οροφή για τη μεταφορά των ιστιοσανίδων, ειδικό χώρο αποθήκευσης για τις στολές και τα αξεσουάρ του surfing, “αποδυτήριο” και ένα φορητό ντους.

Το αυτοκίνητο διαθέτει και ένα αδιάβροχο περικάρπιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έξυπνο κλειδί για το ανοιγοκλείσιμο των θυρών του αυτοκινήτου.

Για να αναπτύξουν το Surf Kicks, οι σχεδιαστές του satellite design studio της Nissan στη Λατινική Αμερική, συζήτησαν με τους αδελφούς Alejo και Santiago Muniz, πρωταθλητές του surfing, που αγωνίζονται για τη Βραζιλία και την Αργεντινή αντίστοιχα και τους ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά θα επιθυμούσαν να έχει το ιδανικό όχημα ενός surfer.

Nissan X-Trail: Ακυρώνει τα σχέδια για την κατασκευή του στη Μεγάλη Βρετανία

Η εταιρεία έχει ακυρώσει τα σχέδια για την κατασκευή του νέου X-Trail στο εργοστάσιό της στο Σάντερλαντ της Μ. Βρετανίας, κίνηση που, σύμφωνα με αναλυτές, δείχνει τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στις αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες διατηρούν εργοστάσια στη χώρα, εν όψει του Brexit.

Παράλληλα, η Nissan δήλωσε ότι αυξάνει τις δαπάνες για νέους κινητήρες και τεχνολογία και παράλληλα εδραιώνει την παραγωγή X-Trail στο Kyushu της Ιαπωνίας, καθιστώντας το εργοστάσιο παγκόσμιο κέντρο παραγωγής για το SUV.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Nissan πριν από λίγους μήνες μείωσε τις θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο λόγω της χαμηλής ζήτησης για μοντέλα ντίζελ.

*Φωτογραφία εξωφύλλου twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments