Αυτοδιοίκηση

Δούρου: Έχουμε καταφέρει πολλά για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών

Δούρου: Έχουμε καταφέρει πολλά για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών
Η Περιφέρεια Αττικής με τους παραγωγούς Λαϊκών Αγορών έχουμε καταφέρει πολλά που γίνονται για πρώτη φορά για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τόνισε η Ρένα Δούρου.

«Έχουμε καταφέρει πολλά για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών», τόνισε -αναφερόμενη στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία 4,5 χρόνια για την ενίσχυση του θεσμού- η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

«Η Περιφέρεια Αττικής με τους παραγωγούς έχουμε καταφέρει πολλά που γίνονται για πρώτη φορά, προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικά συμπολιτών μας», επισήμανε η περιφερειάρχης.

Ενδεικτικά ανάφερε τα 4 εκατ. ευρώ ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών, τα μέτρα για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Λαϊκών, «ενός θεσμού κοινωνικής συνοχής που συμβάλλει σε ένα μοντέλο ανάπτυξης δίκαιο και βιώσιμο», συνέχισε.

Όπως υπογράμμισε η ίδια, «έχουμε κάνει αρκετό δρόμο μαζί, και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη και αρκετό δρόμο μπροστά μας γιατί ο στόχος δεν είναι το καλό της Περιφέρειας ή των παραγωγών, αλλά των πολιτών που πηγαίνουν καθημερινά στις Λαϊκές».

«Για τους ανθρώπους αυτούς δίνουμε κοινό αγώνα» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Δούρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για ζητήματα Λαϊκών Αγορών, Μιλτιάδης Ευσταθιάδης, ενώ παρέστησαν οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι για θέματα Ισότητας, Νικολέττα Δανιά, για θέματα δημόσιας Υγείας, Κωνσταντίνος Βλάχος και η περιφερειακή σύμβουλος, Κατερίνα Κρητικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments