Αυτοδιοίκηση

Νοτοπούλου για Ταχιάο: “Κάνεις το άσπρο μαύρο για να πάρεις καμία ψήφο”

Νοτοπούλου για Ταχιάο: “Κάνεις το άσπρο μαύρο για να πάρεις καμία ψήφο”
Η Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά στον Νίκο Ταχιάο με μια ανάρτηση "φωτιά".

Απάντηση στα όσα είπε σήμερα (28/2/19) ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, αναφορικά με τις επιχορήγησεις νεανικών δράσεων, κατά τη διάρκεια της θητείας της, στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υποψήφια δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως ο κ. Ταχιάος μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να πάρει καμία ψήφο, αλλά ο κόσμος θυμάται

«Καλό είναι προτού λοιδορήσουν ορισμένοι προγράμματα που υλοποιήθηκαν με απόλυτη διαφάνεια και αφορούν σε εκατοντάδες πολίτες να καταλάβουν πως τα κρατικά κονδύλια δεν είναι μόνο για… εργολάβους», αναφέρει η κ. Νοτοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ταχιάος κατηγόρησε την Κατερίνα Νοτοπούλου για “ρουσφετάκια και επιχορηγήσεις”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στο facebook:

«Εμείς σταματήσαμε τις χρηματοδοτήσεις σε ημέτερους, βγάλαμε προκήρυξη και στηρίξαμε με διαφάνεια κι αξιοκρατία ΔΡΑΣΕΙΣ της νέας γενιάς. Ο κύριος Ταχιάος ήταν αντιδήμαρχος επί Παπαγεωργόπουλου και τον υπερασπίστηκε στο δικαστήριο.

Ο κ.Ταχιάος μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να πάρει καμία ψήφο, αλλά ο κόσμος θυμάται.

Καλό είναι προτού λοιδορήσουν ορισμένοι προγράμματα που υλοποιήθηκαν με απόλυτη διαφάνεια και αφορούν σε εκατοντάδες πολίτες να καταλάβουν πως τα κρατικά κονδύλια δεν είναι μόνο για… εργολάβους.

Με ορισμένες κυβερνήσεις και ορισμένους υπουργούς έχουν πρόσβαση σ’ αυτά και οι νέοι άνθρωποι για πραγματικές δράσεις.

Αναρωτιέμαι αν ο κ. Ταχιάος και όσοι επιτίθενται με τέτοιο τρόπο στις νεανικές δράσεις θα μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια τον Πατέρα Αθηναγόρα από το Φάρο του κόσμου για παράδειγμα, που με αυτά τα χρήματα θα στηρίξει δεκάδες παιδιά ή τους γονείς από το σύλλογο παιδιών με σύνδρομο Down…και όχι μόνο».

  • H ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments